Προπόνηση στο Παλέ και αναχώρηση

Με μία προπόνηση στο Αλεξάνδρειο ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Άρη για τον αυριανό αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη πρεμιέρα. Οι κίτρινοι θα προπονηθούν και ακολούθως θα μπουν στο πούλμαν που θα του μεταφέρει στην Αθήνα.

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής και ο Σωτήρης Μανωλόπουλος δεν ήθελαν να πάει χαμένη η μέρα μόνο στο πολύωρο ταξίδι προς την πρωτεύουσα και έτσι προγραμμάτισαν προπόνηση που θα ξεκινήσει σε λίγη ώρα. Με την ολοκλήρωσή της η αποστολή θα μπει στο πούλμαν και θα μεταβεί οδικώς στην Αθήνα.

Και ο Αλεξανδρής και ο αρχηγός της ομάδας, Χρήστος Ταπούτος με δύο παίκτες ζήτησαν από τη διοίκηση αν μπορεί να βρει τρόπο να “πετάξει” η ομάδα αεροπορικώς, όμως αυτό δεν κατέστη δυνατό, γιατί δεν υπάρχουν χρήματα στα ταμεία της ΚΑΕ.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο Αλεξανδρής δεν έχει προβλήματα τραυματισμών και έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του. Ευελπιστεί να δει αγωνιστική βελτίωση σε σχέση με το παιχνίδι κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό, αν και οι συνθήκες με τις οποίες θα μπει να παίξει η ομάδα δεν θα είναι οι καλύτερες δυνατές.

To Top