“Καίει” τον Πανιώνιο η έκθεση της Αστυνομίας

Με τιμωρία της έδρας του κινδυνεύει ο Πανιώνιος, αφού η ανακοίνωση της Αστυνομίας είναι επιβαρυντική για τους κυανέρυθρους μετά τα επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί τους στον χθεσινό αγώνα με τον Άρη. Μεταξύ άλλων αναφέρει και τον τραυματισμό δυο αστυνομικών. Αύριο (27/5) αναμένεται να κοινοποιηθεί η έκθεση της Αστυνομίας αλλά και αυτή του παρατηρητή.

Η έκθεση της Αστυνομίας αναφέρει: «Χθες (25-5-2013) το βράδυ και μετά τη λήξη αγώνα καλαθοσφαίρισης, που διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Σμύρνης, ομάδα πενήντα (50) περίπου ατόμων προκάλεσε φθορές στη «φυσούνα», που οδηγεί στα αποδυτήρια, έρριψαν μπουκάλια και άλλα αντικείμενα κατά αθλητών και στη συνέχεια επιτέθηκαν στις αστυνομικές δυνάμεις, που μετέβησαν στο σημείο, εκτοξεύοντας μπουκάλια, πλαστικά καθίσματα, μεταλλικά κιγκλιδώματα και άλλα αντικείμενα.

Η ομάδα των ατόμων αυτών συνέχισε τις επιθέσεις, κατά των αστυνομικών δυνάμεων, και εκτός γηπέδου, με ρίψεις αντικειμένων και πετρών. Από τις επιθέσεις αυτές τραυματίσθηκαν δύο (2) αστυνομικοί.

Από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής συνελήφθη ένας (1) 26χρονος ημεδαπός, ο οποίος συμμετείχε στην ομάδα των ατόμων, που επιτέθηκε στους αστυνομικούς, εντός και εκτός του Γυμναστηρίου και συγκεκριμένα για εκτόξευση πλαστικού καθίσματος και ρίψη πέτρας κατά των αστυνομικών.

Δικογραφία σχηματίσθηκε από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

To Top