ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καββαδάς: “Δεν έχω στο μυαλό μου τον τελικό!”

Ο Βασίλης Καββαδάς δεν έχει τον τελικό στο μυαλό του. Προσπαθεί να μείνει συγκεντρωμένος στον επόμενο αγώνα, με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, και παραδέχθηκε το δίκαιο των λόγων του Δημήτρη Πρίφτη περί σταθερότητας.

Ο Έλληνας σέντερ υπογράμμισε: “Ο κόουτς έχει δίκιο. Έχουμε πολλά σκαμπανεβάσματα. Είναι κάτι που πρέπει να φτιάξουμε. Το έχουμε πει, το έχουμε ξαναπεί. Συνήθως μετά από κάποια κρίσιμα παιχνίδια χαλαρώνουμε λίγο, δεν έχουμε σταθερότητα. Ευτυχώς κερδίσαμε, παίζαμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, με ποιοτικούς παίκτες και καλό προπονητή. Ήμασταν αυτοί που έπρεπε, ακολουθήσαμε το πλάνο μας και πήραμε μια σημαντική νίκη κατά τη γνώμη μου”.

Για τα απαιτητικά παιχνίδια της ομάδας μέσα τον Φεβρουάριο είπε: “Ο κάθε μήνας έχει τις δυσκολίες του. Είναι σεζόν με πολλά παιχνίδια, συνεχόμενα παιχνίδια. Τον Δεκέμβριο λέγαμε για τον Ιανουάριο, τώρα λέμε για τον Φεβρουάριο ότι είναι δύσκολος μήνας. Προχωράμε, παιχνίδι με το παιχνίδι. Κάθε ματς είναι πολύ δύσκολο. Πήγαμε στα Τρίκαλα και χάσαμε, δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο γιατί είναι καλές οι ομάδες και πλέον το μπάσκετ έχει εκσυγχρονιστεί και όλοι δουλεύουν καλά. Εμείς πρέπει να έχουμε το κεφάλι χαμηλά, να μην καβαλήσουμε το καλάμι και να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά”.

Ρωτήθηκε πόσο δύσκολο είναι οι παίκτες να μην έχουν στο μυαλό τους τον τελικό του Κυπέλλου και απάντησε: “Εγώ δεν τον έχω. Το ίδιο πρέπει να κάνουν και οι υπόλοιποι. Είναι ένα ματς που το περιμένουν όλοι, όλη η πόλη, αλλά πρώτα πρέπει να δούμε τον Ολυμπιακό την Τετάρτη. Μόνο οφέλη θα έχουμε. Παίζουμε με μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης, με παίκτες από την ελίτ της Ευρώπης. Πρέπει να φανούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε”.

To Top