ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ματς αποδείξεων στη Ριζούπολη! (PRESSARIS LIVE, 15:00)

Απέναντι στον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, ο Άρης οφείλει να πραγματοποιήσει μία ολοκληρωμένη εμφάνιση, ώστε να αποδείξει, ότι έχει ήδη ξεκινήσει την δική του αντεπίθεση, προς την κορυφή. Οι “κιτρινόμαυροι” αντιμετωπίζουν στις 15:00 τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, με τη νίκη να είναι μονόδρομος για το σύνολο του Νίκου Αναστόπουλου.

Ο Άρης βρίσκεται στο -7 από την κορυφή αλλά με παιχνίδι λιγότερο, θέλοντας με τη σημερινή του νίκη, να μειώσει την διαφορά από την πρώτη θέση, αλλά και να διατηρηθεί στο -2 από τη δεύτερη θέση, καθώς η Λαμία θα πάρει στα χαρτιά το ματς με τον Πανθρακικό που αποχώρησε από το πρωτάθλημα.

Το ντεμπούτο του πρόκειται να πραγματοποιήσει σήμερα ο Στάθης Ταυλαρίδης, ενώ στον αέρα παραμένει η συμμετοχή του αρχηγού των “κιτρινόμαυρων”, Ανδρέα Τάτου.

Η αποστολή του Άρη: Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Ίλιτς, Μιλούνοβιτς, Πίτου Γκαρσία, Ούγκο Σόουζα, Νέτο, Μακουτά, Τάτος, Ταυλαρίδης, Ιντζίδης, Μπαργκάν, Ρόβας, Καράμπελας, Τζανακάκης, Ανάκογλου, Ντούνης, Καπνίδης, Παυλίδης, Μπούρμπος

Εκτός των απουσιών του Κύργια και Τζάνη, ο Ακης Μάντζιος δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα, με την ομάδα του να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση μετά τις νίκες επί Λαμίας και Τρικάλων.

Η αποστολή του Απόλλωνα Σμύρνης: Γεωργακόπουλο, Ταΐρη, Πάνο, Δεληζήση, Ντάσιο, Βαλεριάνο, Χιντζίδη, Μπαρτολίνι, Κάσσο, Ρομάνο, Τσιάρα, Κονέ, Ομπόντο, Διαμαντόπουλο, Σιατραβάνη, Αλμπάνη, Περογαμβράκη, Πετρόπουλο και Γουΐλι.
To Top