ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Καββαδάς: “Δεν είναι εύκολο να βρεις ρυθμό…”

Δύο μήνες πέρασαν από τότε που μπήκε να παίξει επίσημο παιχνίδι στο Αλεξάνδρειο ο Βασίλης Καββαδάς. Πλέον είναι εδώ, είναι υγιής και δίνει την δική του μάχη, να επανέλθει στα γνωστά επίπεδα αγωνιστικής και φυσικής κατάστασης, έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση όλων μέσα στην ομάδα και όλων όσων κάθονται στις κερκίδες.

Το παρατεταμένο χειροκρότημα του κόσμου στην επιστροφή του 25χρονου σέντερ στην αγωνιστική δράση εντός έδρας – είχαν προηγηθεί 7 λεπτά στην Πάτρα το Σάββατο – αποδεικνύει του λόγου το αληθές. “Νιώθω πολύ ωραία, νιώθω την στήριξη του κόσμου. Δεν λέω μεγάλα λόγια, πάντα προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για την ομάδα και αυτό θα συνεχίσω να κάνω”, είπε ο διεθνής σέντερ μετά τη νίκη επί της Ναχαρίγια.

Σε σχετική ερώτηση για το πόσο άνετα κέρδισε ο Άρης επεσήμανε ότι “κατά κάποιο τρόπο όπως το βλέπουν φίλαθλοι, εντάξει άνεση. Το πόσο δύσκολο είναι αυτό μόνο οι παίκτες και οι προπονητές το ξέρουν. Πήραμε τη νίκη, αυτό είναι το σημαντικό και συνεχίζουμε. Είναι όμορφη βραδιά, κερδίσαμε, εξασφαλίζουμε την πρόκριση, κλείσαμε με νίκη το 2016 στην Ευρώπη. Έχουμε τώρα κάποιες μέρες να ηρεμήσουμε, να δουλέψουμε κιόλας, γιατί μέσα στον Ιανουάριο μας περιμένουν δύσκολα παιχνίδια”.

“Ήμασταν ενωμένοι στις ήττες, να το ξέρει ο κόσμος”

Για το αν διαπιστώνει πως αλλάζει το κλίμα και οι κίτρινοι αρχίζουν να πείθουν με την παρουσία του σχολίασε: “Πριν δυο μήνες κάναμε κάποιες ήττες, αλλά εμείς ήμασταν ενωμένοι, είχαμε πολύ καλό κλίμα οι παίκτες και καλό είναι να το ξέρει ο κόσμος αυτό. Τώρα η ομάδα ρολάρει. Εγώ τώρα επέστρεψα, ουσιαστικά αυτή ήταν η πρώτη μου δυνατή προπόνηση με επίσημο παιχνίδι. Έλειπα δύο μήνες, προσπαθώ να προσαρμοστώ, δεν είναι εύκολο, αλλά αν έχουμε υγεία θα συνεχίσουμε να έχουμε καλή πορεία”.

aris_nahariya_20_kavvadas

Για την δική του μάχη να επανέλθει υποστήριξε: “Δεν είναι εύκολο να βρεις ρυθμό, διότι η ομάδα προχωράει. Ήμουν δύο μήνες έξω… Οι προπονήσεις δεν είναι πολύ δυνατές γιατί οι παίκτες δεν είναι ρομπότ, θα κλατάρουν, οπότε εγώ πρέπει να κάνω κάποια έξτρα πράγμα και μέσα από προπονήσεις και αγώνες να βρω ρυθμό”.

Καταλήγοντας αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με το Λαύριο μετά τα Χριστούγεννα: “Είναι ένα πολύ σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι, γιατί τίποτα δεν χαρίζεται. όλοι προσπαθούν για το καλύτερο, για τα συμβόλαιά τους, οι παίκτες, οι ομάδες, οι προπονητές για την επόμενη χρονιά. Το Λαύριο δεν θα έρθει εδώ να μας χαριστεί, έτσι; Εμείς θα δουλέψουμε και θα είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε και να τους κερδίσουμε”.

To Top