ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καββαδάς και Κάμινγκς φωνάζουν “παρών” με αυταπάρνηση στη Λιόν

Ο Βασίλης Καββαδάς είναι σκασμένος με τη νέα ατυχία που τον βρήκε. Είναι σοκ να ακούει ένας αθλητής ότι θα πρέπει να μείνει νοκ άουτ για δύο μήνες, ενώ έχει μείνει ήδη εκτός για ίδιο χρονικό διάστημα στην ίδια αγωνιστική χρονιά.

Ο Έλληνας σέντερ είναι πραγματικά πάρα πολύ άτυχος και μαζί του όλος ο Άρης. Κόντρα στην ατυχία του και τον τραυματισμό του αποφάσισε ότι θέλει να παίξει, για όσο μπορέσει, για όσο αντέξει, μεθαύριο στη Λιόν, στον δεύτερο αγώνα με τη Βιλερμπάν.

Δεν θέλει να απουσιάσει με τίποτα από αυτό το παιχνίδι. Θέλει να βοηθήσει όπως μπορεί τον Άρη για να διεκδικήσει την πρόκρισή του στην προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το ίδιο λογικά θα κάνει και ο Γουίλ Κάμινγκς. Με θλάση στον τετρακέφαλο από την περασμένη Τετάρτη είναι αδύνατο να είναι 100% έτοιμος για αγώνα σε διάστημα έξι ημερών, όμως ο Αμερικανός γκαρντ, θέλει να είναι παρών στον πολύ κρίσιμο αγώνα του Άρη.

Σε κάθε περίπτωση η συμμετοχή τους παραμένει αμφίβολη, αλλά είναι γεγονός ότι αμφότεροι θέλουν πάρα πολύ να αγωνιστούν στην Γαλλία.

To Top