ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στο ΟΑΚΑ κόντρα σε Παναθηναϊκό, τραυματισμούς, μυαλό και Βιλερμπάν! (PRESSARIS LIVE, 17:00)

Όσο δύσκολο κι αν είναι να παρουσιάσει σήμερα (17:00) ανταγωνιστική εικόνα στο ΟΑΚΑ λόγω των πολύ σοβαρών απουσιών και της ρεβάνς με τη Βιλερμπάν που ακολουθεί σε 48 ώρες, ο Άρης οφείλει στον… εαυτό του να το προσπαθήσει απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς ότι το έργο του Άρη στην 20η αγωνιστική έγινε ακόμα δυσκολότερο αφού θα αγωνιστεί χωρίς τρεις από τους πέντε της βασικής πεντάδας του. Νοκ άουτ μετά τους Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς και Γουίλ Κάμινγκς τέθηκε χθες ο Βασίλης Καββαδάς.

Οι κίτρινοι θα επιδιώξουν να είναι όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί, αλλά είναι γεγονός ότι όλοι μέσα στην ομάδα – και λογικό είναι αυτό – έχουν στο μυαλό τους περισσότερο τη ρεβάνς με τη Βιλερμπάν στη Λιόν και στο πώς εκεί θα μπορέσουν να πετύχουν τη νίκη, κάτι που γίνεται επίσης πολύ πιο δύσκολο με όλα τα προβλήματα.

Μέσα σε 48 ώρες ο Άρης παίζει με δύο ποιοτικές και σκληρές ομάδες και έχει ενδιάμεσα και ένα ταξίδι αρκετά δύσκολο ως τη Λιόν. Η κούραση είναι ένας παράγοντας που την δεδομένη στιγμή παίζει ρόλο, οπότε λογικά ο Δημήτρης Πρίφτης θα κάνει σήμερα και διαχείριση του χρόνου συμμετοχής των παικτών του.

Σε κάθε περίπτωση, οι κίτρινοι πρέπει να μείνουν όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι σήμερα μέσα στο γήπεδο και να μπορέσουν να έχουν σαφώς πιο καλά ποσοστά έξω από τα 6,75μ. σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια τους…

To Top