ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Καββαδάς: “Μαθαίνουμε από τα λάθη μας”

Ικανοποιημένος δήλωσε ο Βασίλης Καββαδάς για την εικόνα του Άρη απέναντι στην ΤΣΣΚΑ.

Το κουπόνι της Κυριακής είναι γεμάτο ευκαιρίες για ταμείο! Στη σέντρα και η SuperLeague, με το Foxbet.gr να σας προσφέρει αναλυτικά ρεπορτάζ και εκτιμήσεις για όλες τις αναμετρήσεις!

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο Έλληνας σέντερ:

«Ήταν το τρίτο φιλικό από την ημέρα που ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας. Σήμερα ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, έπρεπε να μπούμε συγκεντρωμένοι από την αρχή, πιστεύω τα καταφέραμε αρκετά καλά. Όσο ο καιρός περνάει ο καιρός γινόμαστε όλο και καλύτεροι, έχουμε πολύ καλό υλικό».

Για το αν τα φιλικά που ακολουθούν θα τους βοηθήσουν να βελτιωθούν ακόμη περισσότερο: «Σίγουρα, όσο περισσότερες ώρες είμαστε μαζί τόσο περισσότερο βελτιωνόμαστε, γινόμαστε περισσότερο ομάδα, μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον καλύτερα. Δουλεύουμε σκληρά, αυτή είναι η αρχή μας, μαθαίνουμε από τα λάθη μας και θα παίξουμε τα επόμενα φιλικά το ίδιο ανταγωνιστικά με το σημερινό».

Για την ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος: «Η πρώτη εμπειρία ήταν πριν λίγες μέρες στην πρώτη προπόνηση που ήρθαν κάποιοι φίλαθλοι. Ήταν πολύ ωραία. Εγώ έχω ξαναπαίξει σε τέτοια ατμόσφαιρα στο Παλέ, ως αντίπαλος βέβαια, τώρα το βιώνω σαν παίκτης της ομάδας και είναι πολύ όμορφο. Ελπίζω ο κόσμος να είναι έτσι σε κάθε παιχνίδι».

Για το γεγονός ότι ο κόσμος της ομάδας τον ενθαρρύνει χειροκροτώντας κάθε του προσπάθεια: «Ευχαριστώ τον κόσμο γι’ αυτό. Εγώ δεν μιλάω πάρα πολύ. Εγώ θέλω να παίζω δυνατά μέσα στο παρκέ, να είμαι ανταγωνιστικός. Αυτό έχω μάθει να κάνω, αυτό θα συνεχίσω να κάνω και θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα».

To Top