ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Περίμενα τον Άρη τόσο ανταγωνιστικό”

Ο Νάντο Ντε Κολό δήλωσε εντυπωσιασμένος από την ατμόσφαιρα που συνάντησε στο «Nick Galis Hall».

Το κουπόνι της Κυριακής είναι γεμάτο ευκαιρίες για ταμείο! Στη σέντρα και η SuperLeague, με το Foxbet.gr να σας προσφέρει αναλυτικά ρεπορτάζ και εκτιμήσεις για όλες τις αναμετρήσεις!

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο MVP της περσινής Ευρωλίγκα:

Για το παιχνίδι κόντρα στον Άρη: «Σίγουρα πρέπει να βελτιωθούμε, αλλά σήμερα, συγκριτικά με το προηγούμενο παιχνίδι παίξαμε καλύτερα και αυτό είναι θετικό».

Για το αν χρειάζονται και άλλο χρόνο για να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το ξεκίνημα της σεζόν. Έχουμε κάποια παιχνίδια μπροστά μας ακόμα. Πρέπει να συνεχίσουμε, πρέπει να πάμε βήμα βήμα και να είμαστε έτοιμοι».

Για το αν περίμενε τόσο ανταγωνιστικό τον Άρη: «Το περίμενα. Ξέρουμε ότι ο ΑΡΗΣ παίζει σκληρά. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Προσωπικά μου αρέσει να παίζω τέτοια παιχνίδια, οι φίλαθλοι ήταν εξαιρετικοί και πάντα κάνουν καλό τέτοιου είδους φιλικά».

Για το αν περιμένει κάποια στιγμή τον Άρη αντίπαλό του στην Ευρωλίγκα: «Είναι πάντα σημαντικό να κερδίζεις τέτοια παιχνίδια. Βλέπουμε που βρισκόμαστε και είμαστε ικανοποιημένοι όταν κερδίζουμε».

To Top