ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Καββαδάς: “Νιώθω ότι είμαι μέλος μιας σπουδαίας ομάδας, που λειτουργεί σαν οικογένεια” (video)

Ο Βασίλης Καββαδάς προτιμά τις πράξεις από τα λόγια και ορθώς πράττει. Είπε λίγα και καλά στην “πρώτη” του Άρη στο Αλεξάνδρειο και μεταξύ αυτών των λίγων ξεχωρίζει η εμπιστοσύνη που έχει νιώσει ότι του δείχνουν οι άνθρωποι του Άρη, από τον Δημήτρη Πρίφτη έως τον κόσμο της ομάδας.

Ο Έλληνας σέντερ δήλωσε αρχικά: “Νιώθω ότι είμαι μέλος μιας σπουδαίας ομάδας όπως είναι ο Άρης. Το γνωρίζω πολύ καλά αυτό. Έχω 10 μέρες που βρίσκομαι στην Θεσσαλονίκη και έχω ξεκινήσει προετοιμασία. Σίγουρα ο Άρης περιμένει πολλά από μένα και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα και τον κόσμο και εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά, με υγεία”.

Για το ότι με την δική του προσθήκη οι κίτρινοι κάνουν ένα βήμα για να αλλάξουν επίπεδο υπογράμμισε: “Βρίσκομαι λίγες μέρες και προσπαθώ να προσαρμοστώ. Ακόμα ψάχνω τους δρόμους για να καταλάβετε… Βλέπω μια όμορφη πόλη και για τον κόσμο θα προσπαθήσω να ανταποδώσω την χαρά και την εμπιστοσύνη που δείχνουν”.

Ρωτήθηκε τι να περιμένει ο κόσμος από τον φετινό Άρη και απάντησε: “Τώρα ξεκινήσαμε… Δεν λέω και πάρα πολλά όπως ξέρετε. Να είμαστε μαζί, ξέρετε ότι ο Άρης δουλεύει σαν οικογένεια. Αν έχουμε υγεία, όλα τα άλλα έρχονται και θα έχουμε μια πετυχημένη χρονιά”.

Για το φλερτ με τον Άρη από την περσινή χρονιά και το πως βίωσε φέτος την αναμονή μέχρι να μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό σχολίασε: “Υπήρχε μια μεταβατική περίοδος, δύο μηνών. Βρισκόμουν σε επαφή με τον σύλλογο, γίνονταν προσπάθειες κι από τις δύο πλευρές, ο κόουτς έδειχνε το πόσο με θέλει στην ομάδα, ότι μου έχει εμπιστοσύνη. Ήθελα κι εγώ να ανέβω εδώ και τελικά τα βρήκαμε, συμφωνήσαμε και το deal έγινε. Ο κάθε αθλητής όταν βλέπει ότι τον θέλουν τόσο πολύ νιώθει καλύτερη, έχει αυτοπεποίθηση, που στο μπάσκετ είναι πολύ σημαντικό. Θα προσπαθήσω να ανταποδώσω όλα αυτά και να δουλεύω κάθε μέρα πολύ σκληρά στο γήπεδο”.

 

To Top