ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Τσαϊρέλης: “Το περιβάλλον είναι οικείο, οι συνθήκες αυτές που έψαχνα” (video)

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης κάθε άλλο παρά άβολα αισθανόταν στην σημερινή “πρώτη” του μπασκετικού Άρη. Γνωρίζει άριστα το περιβάλλον του Άρη και τόνισε ότι δεν θα ζητούσε κάτι περισσότερο από το να γίνει και πάλι μέλος του Αυτοκράτορα.

Ο 28χρονος φόργουορντ υπογράμμισε: “Είναι πολύ ευχάριστο που θα συνεργαστώ με ανθρώπους που γνωρίζω χρόνια. Αυτό με κάνει να αισθάνομαι ακόμα πιο άνετα. Το περιβάλλον είναι πολύ οικείο για μένα και οι συνθήκες είναι ακριβώς αυτές που έψαχνα. Η κατάσταση και σε αγωνιστικό και σε διοικητικό επίπεδο είναι πολύ διαφορετική σε σχέση με τότε, είναι δύο διαφορετικές ομάδες. Ξεκινάμε σήμερα, έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας…”.

Για την δική του παρουσία και το τι να περιμένει ο κόσμος από τον φετινό Άρη σχολίασε: “Είμαι 28 χρονών, με ξέρετε… Όπως έπαιζα, θα παίζω, δεν αλλάζει κάτι. Ελπίζω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, να είναι πετυχημένη χρονιά και να είναι όλοι ευχαριστημένοι”.

Για τις αλλαγές που έχει διαπιστώσει σε σχέση με την πρώτη του θητεία είπε: “Σε οργάνωση και σε διοίκηση είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Δεν ήθελε και πολλή σκέψη να επιλέξω τον Άρη”.

Για τους στόχους του Άρη υποστήριξε πως “εγώ δεν μιλάω ποτέ για στόχους. Θέλουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ, είμαστε μια νέα ομάδα, χρειαζόμαστε και θέλουμε λίγο χρόνο προσαρμογής, να βρεθούμε μεταξύ μας…”.

To Top