ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μούρτος: “Ανοίγει νέος κύκλος για μένα, τιμή μου να είμαι άλλα τρία χρόνια στον Άρη”

Νέος κύκλος άνοιξε αυτό το καλοκαίρι για τον Σπύρο Μούρτο με την υπογραφή νέου τριετούς συμβολαίου, το οποίο ο αρχηγός του Άρη ήθελε πολύ και νιώθει δικαιωμένος που το πήρε.

Στις δηλώσεις του σήμερα στο Αλεξάνδρειο τόνισε: “Να έχει μια καλή χρονιά η ομάδα, με υγεία και επιτυχίες. Μαζευόμαστε σιγά σιγά, περιμένουμε δύο παιδιά ακόμα. Είναι πολύ νωρίς, την Παρασκευή φεύγουμε για Βουλγαρία, έχουμε το πρόγραμμά μας. Βήμα βήμα θα πάμε”.

Για τις υψηλές απαιτήσεις που υπάρχουν τόνισε: “Είναι μια καινούρια διοργάνωση το Τσάμπιονς Λιγκ, περιμένουμε να δούμε πως θα είναι και τις ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε. Και για μας είναι κάτι καινούριο”.

Για το ότι μπαίνει σε έναν καινούριο κύκλο με το νέο τριετές συμβόλαιο σχολίασε: “Ανοίγει καινούριος κύκλος για μένα, είναι τιμή μου να μείνω για άλλα τρία χρόνια στην ομάδα, το ήθελα πάρα πολύ. Θέλω να δώσω μια υπόσχεση ότι θα δώσω το 200% των δυνατοτήτων μου, όπως κάνω πάντα. Έχω δει την ομάδα σε όλα τα στάδια. Από την Ευρωλίγκα και την απαγόρευση μεταγραφών μέχρι και τώρα με την παρουσία μας πέρσι στο Γιούροκαπ, που η ομάδα αναγεννιέται. Είναι μια δικαίωση η υπογραφή του συμβολαίου, το ήθελα πάρα πολύ. Στόχος μας είναι να κάνουμε το κάτι παραπάνω από πέρσι σε όλες τις διοργανώσεις”.

To Top