ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Καζάνας: “Μας αδικεί το σκορ! Περιμένουμε με ανυπομονησία εάν θα έχουμε ομάδα Β'” (video)

Ο Κώστας Καζάνας μίλησε μετά το τέλος του αγώνα της Κ19 του Άρη και την ήττα από τον Ατρόμητο.

Όπως τόνισε στο PRESSARIS ο κιτρινόμαυρος κόουτς;

“Μας στοίχησε ότι στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε ρυθμό. Ήταν το πέμπτο παιχνίδι σε δύο εβδομάδες, είναι δύσκολο να ανταπεξέλθεις μετά από τέτοια αποχή.
Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, βγάλαμε φάσεις, ανεβάσαμε τον ρυθμό μας. Ήταν ένα μοιρασμένο παιχνίδι και στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι. Νομίζω ότι μας αδικεί το σκορ”.

Για το μέλλον των παιδιών αυτών: “Είναι παιδιά τα οποία με πολύ δουλειά και προσπάθεια μπορούν να παίξουν στο υψηλότερο επίπεδο. Θα χρειαστούν όμως το μεταβατικό στάδιο, ας πούμε τις δεύτερες ομάδες. Περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε αν θα έχουμε δεύτερη ομάδα για να παίρνουν εμπειρίες τα παιδιά από το αντρικό ποδόσφαιρο. Με αυτήν την διαδικασία μπορούν να έρθουν έτοιμοι από την πρώτη ομάδα και να βοηθήσουν άμεσα, να σταθούν δίπλα στους ήδη υπάρχοντες παίκτες.

Για τους Μπακούτση, Μπαγκαλιάνη: “Είναι δύο καλοί παίκτες, δύο παίκτες στυλοβάτες τα τελευταία δύο χρόνια, έγιναν επαγγελματίες. Τώρα έχουν φύγει από εμάς και βρίσκονται στην πρώτη ομάδα και οι αρμόδιοι θα κρίνουν κατά πόσο πρέπει να παραμείνουν ή όχι”.

To Top