ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καζάνας στο PRESSARIS: “Στόχος μας πλέον να κερδίσουμε το πρωτάθλημα”!

Ο Άρης… τσαλάκωσε με 3-0 την ΑΕΚ και πέρασε στον τελικό του πρωταθλήματος της Κ17 στη Superleague, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Κώστα Καζάνα… κατάπιε την καλύτερη βάσει βαθμολογίας, ομάδα του Νότιου Ομίλου και με τα γκολ των Μακρή (14′), Κατραντζή (71′)και Τανούλη (85′) με πέναλτι πήρε παλικαρίσια πρόκριση στον τελικό της Τετάρτης (Πανθεσσαλικό, 15:00), όταν και θα κριθεί ο τίτλος του πρωταθλητή Ελλάδας.

Ο προπονητής του Άρη μίλησε στο  PRESSARIS για την νίκη, την πρόκριση και την… πρόκληση του τελικού.

Ποια είναι τα συναισθήματα μετά την νίκη και την πρόκριση;

Είμαστε πολύ χαρούμενοι, όλα τα παιδιά το ήθελαν πάρα πολύ, όλη την χρονιά έχουμε δουλέψει γι’ αυτό. Θέλαμε να είμαστε αντάξιοι των προσπαθειών που κάναμε, αλλά και της ιστορίας και του ονόματος του Άρη.

Ο τελικός είναι ένα ντέρμπι Θεσσαλονίκης, αυτό τον κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρον, τι έχετε να πείτε γι’ αυτό;

Είναι ωραίο που θα συναντηθούν δύο ομάδες από την Βόρεια Ελλάδα στον τελικό και ειδικά από την Θεσσαλονίκη. Ελπίζω να δούμε έναν όμορφο τελικό και ελπίζω να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και γιατί όχι να καταφέρουμε κερδίσουμε πλέον και το πρωτάθλημα. Άλλωστε μέσα από την εκπαιδευτική διαδικασία, ο στόχος είναι και η νίκη. Οπότε γιατί όχι, να μην φτάσουμε μέχρι το τέλος.

Πόσο έτοιμη θεωρείται ότι είναι η ομάδα για να αντιμετωπίσει αυτή την πρόκληση;

Έτσι κι αλλιώς στο σημείο που βρίσκονται τα παιδιά ηλικιακά, όλα είναι εκπαίδευση, οπότε στην ουσία αισθάνονται σε διάφορες καταστάσεις και είναι θέμα εμπειριών. Στην ουσία μαζεύουν εμπειρίες για να μπορέσουν να τελειοποιηθούν ως παίκτες και να μπορέσουν να φτάσουν σε υψηλό επίπεδο πιο έτοιμοι. Οπότε αυτό αποτελεί μέρος της προετοιμασίας τους για να μπορέσουν να γίνουν επαγγελματίες, έτσι το βλέπουμε κι εμείς. Ελπίζουμε να έχει θετική κατάληξη, ακόμα και να μην έχει θετική κατάληξη, για εμάς είναι ευχάριστο και μόνο που καταφέραμε να συμμετέχουμε σε όλη αυτή την εκπαιδευτική διαδικασία. Όπως είπα και μετά το παιχνίδι χθες, θα είμαστε άξιοι εκπρόσωποι της δυναμικής και της ιστορίας του Άρη.

To Top