ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Υποχρεωμένος” ο Άρης να συνεχίσει παρά τις… τρικλοποδιές!

Κλοπή εν ψυχρώ! Τεράστια αδικία, πλαστογραφία και ήττα του Άρη (2-1) από τον Ολυμπιακό… Ένας Άρης άριστα στημένος στο χορτάρι με ψυχή και πάθος, έπαιξε την ομάδα του Πειραιά σαν τη γάτα με το ποντίκι κι “αναγκάστηκε” σε ήττα με πέναλτι φάντασμα. Ηθικοί αυτουργοί οι Μανούχος και Καραντώνης, οι οποίοι αλλοίωσαν το σκορ, τόσο με το πέναλτι που δεν έδωσαν στον Άρη, όσο και για την… εφεύρεση στο “νικητήριο” γκολ των Πειραιωτών.

Όλοι συμφωνούν ότι με ξένους διαιτητές, ο Άρης δεν έχανε αυτό το παιχνίδι! Οι κιτρινόμαυροι έκαναν μία πάρα πολύ καλή και μεστή εμφάνιση. Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, ο Άρης έβαλε πολύ δύσκολα στον Ολυμπιακό και χρειάστηκε ένα πέναλτι στα τελευταία λεπτά για να χαθεί το ματς.

Η διαιτησία ήταν ο παράγοντας από τον οποίο “πληγώθηκε” ο Άρης στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Από σήμερα ο Άρης είναι υποχρεωμένος να συνεχίσει, όσο κι αν είναι δύσκολο δε μένει σε όσα έγιναν στο Καραϊσκάκη κι ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό, στην 2η αγωνιστική των πλέι οφ, τον οποίο εξακολουθεί να έχει από κάτω και την άλλη Κυριακή θα έχει την ευκαιρία να ξεφύγει κι άλλο στη βαθμολογία.

To Top