Καζεμίρο: “Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν φανταζόμουν ότι θα παίξω στη Γιουνάιτεντ”

Ενθουσιασμένος που θα αγωνιστεί στην Premier League εμφανίστηκε ο Καζεμίρο, ο οποίος μιλώντας στο επίσημο κανάλι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τόνισε πως είναι σαν όνειρο για εκείνον.

Την περασμένη Δευτέρα (22/8) ο κόσμος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποθέωσε στο Ολντ Τράφορντ τον Καζεμίρο, ο οποίος παρουσιάστηκε πριν το παιχνίδι με τη Λίβερπουλ.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μιλώντας στο επίσημο κανάλι των κόκκινων διαβόλων ευχαρίστησε τους φίλους της ομάδας για το θερμό καλωσόρισμα που του επεφύλασσαν και παράλληλα δήλωσε ενθουσιασμένος που θα αγωνιστεί στην Premier League.

Μάλιστα, όπως τόνισε για εκείνον το ότι θα παίξει στη Γιουνάιτεντ είναι ένα όνειρο, το οποίο δεν πίστευε πως θα υλοποιηθεί.

“Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Με υποδέχτηκαν πολύ θερμά. Νιώθω σαν να είμαι 18 ή 20 χρονών και ανυπομονώ πραγματικά να παίξω. Ξέρουμε ότι υπάρχει πολλή ιστορία εδώ. Είναι μία ομάδα που έχει ιστορία, όχι μόνο το γήπεδο αλλά και ο σύλλογος. Έχει κερδίσει τα πάντα και θέλω να βοηθήσω την ομάδα.

Επιστρέφω εδώ 15 χρόνια αργότερα. Δεν ξέρω αν το ξέρουν πολλοί, αλλά έπαιξα εδώ σε έναν διαγωνισμό όταν ήμουν 15 χρονών, όταν ήμουν στο Σάο Πάολο. Ούτε στα πιο τρελά σου όνειρα δεν θα φανταζόμουν ότι θα παίξω εδώ.

Προφανώς, όταν έπαιζα σε εκείνο το Nike Cup θα ήθελα να έρθω εδώ και τώρα που είμαι ξανά εδώ, είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο και ανυπομονώ να παίξω στο γήπεδο και να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κερδίσει παιχνίδια και τρόπαια.

Η Premier League είναι ένα όνειρο. Είναι ένα υπέροχο πρωτάθλημα. Ο σεβασμός που έχουν οι οπαδοί για τους παίκτες, οι παίκτες για τους οπαδούς, οι παίκτες για τους διαιτητές, οι διαιτητές για τους παίκτες, το πάθος των συλλόγων. Όταν πας από το αεροδρόμιο στην πόλη νιώθεις ότι το ποδόσφαιρο υπάρχει παντού γύρω, στην ατμόσφαιρα, και νομίζω ότι το γήπεδο μιλάει από μόνο του.

Εκτιμώ την αγάπη που μου έχει δείξει ο κόσμος, από την πρώτη μέρα, οι άνθρωποι στο αεροδρόμιο, όλοι. Είμαι ενθουσιασμένος και είμαι σίγουρος ότι θα τα δώσω όλα, όχι μόνο στους αγώνες, αλλά και στην προπόνηση και μπορείτε να βασιστείτε σε εμένα. Θέλω να κερδίζω παιχνίδια και τίτλους όπως όλοι οι παίκτες, θέλω πολύ να το κάνω και τώρα είναι θα δουλέψω σκληρά και θα δείξω σε όλους τι μπορώ να κάνω ως ποδοσφαιριστής”, είπε ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος.

To Top