Μεξικανός οπαδός «παρέλασε» στους δρόμους σαν σκύλος αφού έχασε στοίχημα!

Δύο φίλοι από το Μεξικό αποφάσισαν να βάλουν στοίχημα για το παιχνίδι Κλαμπ Αμέρικα – Κρουζ Αζούλ στη Liga MX, την κορυφαία κατηγορία ποδοσφαίρου του Μεξικού δίνοντας τα χέρια ότι ο χαμένος θα διασχίσει τους δρόμους προσποιούμενος τον σκύλο!

Ο Μάρκο Κορένιο κι ο Έρικ Μουνιόθ είναι δύο κολλητοί φίλοι από το Μεξικό. Αποφάσισαν να βάλουν ένα στοίχημα πριν το παιχνίδι της Κλαμπ Αμέρικα με την Κρουζ Αζουλ, αλλά αντί για χρήματα συμφώνησαν ότι ο ηττημένος θα κάνει παρέλαση στους δρόμους της πόλης του Μεξικού με λουρί και θα το δημοσιεύει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μάλιστα δεν ήταν η πρώτη φορά που συμφωνούν σε αυτό, αφού πριν από δύο περίπου χρόνια, ο Κορένιο -τότε ο νικητής- έβαλε ένα λουρί στο λαιμό του Μουνιόθ και τον έβγαλε βόλτα στην μεξικανική πρωτεύουσα αφού η Κρουζ Αζούλ επικράτησε της Κλαμπ Αμέρικα.

Τα πράγματα δεν πήγαν καλά για εκείνον όμως το βράδυ του Σαββάτου αφού η Κλαμπ Αμέρικα προηγήθηκε με 3-0 στο ημίχρονο και συνέχισε επικρατώντας της Κρουζ Αζούλ με 7-0! Μετά το παιχνίδι, οι φίλοι πήγαν σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Πόλης του Μεξικού, και ήταν η σειρά του Κορένιο να κάνει το σκυλί με τους περαστικούς να κοιτούν έκπληκτοι Επιπλέον, ο Κορένιο έπρεπε επίσης… να ξυρίσει το κεφάλι του.

«Πάντα ξεκαθαρίζουμε ότι τα στοιχήματά μας είτε τα χάνουμε είτε τα κερδίζουμε, ότι δεν θα επηρεάσουν τη φιλία μας, που θα είναι πάντα η ίδια γιατί τώρα τον κέρδισα και συμμορφώθηκε όπως έκανε μαζί μου πριν δύο χρόνια. Είναι καλός μου φίλος», είπε ο Μουνιόθ!

«Την επόμενη φορά θα δούμε τι θα γίνει. Θα υπάρξει εκδίκηση (στοίχημα)», είπε από πλευράς του ο Κορένιο. «Ξέρει ήδη. Από την αρχή συμφωνήσαμε να συνεχίσουμε μέχρι να βαρεθούμε. Μέχρι να πούμε ‘Αυτό είναι, ε, έχουμε ήδη ταπεινωθεί πολλές φορές’ και έτσι θα τελειώσει».

To Top