Καζναφέρης: “Η ομάδα έχει παίκτες “εργαλεία”…”

Ο Κώστας Καζναφέρης για όσο διάστημα αγωνίστηκε είχε ρόλο προωθημένου και όχι μπακ όπως πέρσι και ήταν αρκετά καλός. Μετά τον αγώνα δήλωσε πως ο Άρης θα πάει καλά και ανέφερε τα θετικά που κρατάει από το πρώτο φιλικό με τη Σιένα.

Αρχικά τόνισε πως “το σκορ δεν μας ενδιαφέρει και τόσο. Ήταν ένα φιλικό για το οποίο δεν ήμασταν έτοιμοι, η Σιένα είναι πιο δυνατή, πιο έτοιμη από μας. Κρατάμε τα θετικά και νομίζω ότι πήγαμε καλά”.

Ρωτήθηκε ποια είναι τα θετικά και απάντησε: “Αρκετοί από την ομάδα παίζουν σε διάφορες θέσεις μέσα στο γήπεδο, έχουμε παίκτες “εργαλεία” και υπάρχει μια ομάδα που τρέχει ασταμάτητα. Σαφώς έχουμε και ατέλειες και θα τις δούμε”.

Σε ότι αφορά την δική του θέση είπε ότι “εγώ δεν έχω πρόβλημα, όπου με βάλει ο προπονητής μου, θα παίξω. Αυτό πρέπει να κάνουμε όλοι, γιατί έχουμε να διανύσουμε έναν Γολγοθά μπροστά μας”.

Ο Καζναφέρης παραδέχτηκε ότι υπάρχει ένα πρόβλημα μεσοεπιθετικά αλλά δεν έδειξε να ανησυχεί: “Αυτό που δουλεύουμε τώρα είναι το μεσοαμυντικό κομμάτι, εκεί εστιάζουμε…”

 

To Top