Καζναφέρης: «Νέα αρχή από την Κυριακή»

Για την προσήλωση που υπάρχει στο ποδοσφαιρικό τμήμα μίλησε ο Κώστας Καζναφέρης στον «Άρης FM 92,8», ανήμερα των δεύτερων γενεθλίων του επίσημου ραδιοφωνικού σταθμού του συλλόγου, τονίζοντας την ανάγκη για «επανεκκίνηση», με νίκη επί του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Κυριακής.

«Πρέπει να κερδίσουμε αυτό το ματς και να συνεχίσουμε έτσι. Να μπούμε σε ένα ρυθμό παιχνιδιών, διότι κι εμάς η διακοπή δεν μας ωφέλησε. Να παίζουμε μία και να μην παίζουμε δύο. Τα συνεχόμενα παιχνίδια θα μας δώσουν ρυθμό», είπε χαρακτηριστικά, ενώ σε σχετική ερώτηση που του έγινε επισήμανε ότι «από εδώ και πέρα θα πρέπει να κερδίζουμε και τους διαιτητές, όταν χρειάζεται. Πλέον θα γίνει η αρχή στις νίκες από το παιχνίδι της Κυριακής».

Για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη και την παρουσία φίλων του Άρη αποκλειστικά από τα Χανιά, είπε: «Εμείς όταν βλέπουμε τους φιλάθλους γυμνούς στη βροχή, παίρνουμε δύναμη, όμως δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Θέλαμε να κερδίσουμε και να το πάρουμε αυτό το παιχνίδι, όμως σταθήκαμε άτυχοι στο τελευταίο λεπτό. Θέλαμε πάρα πολύ να κερδίσουμε. Όμως έρχεται πιστεύω το κατάλληλο παιχνίδι, που πρέπει να το πάρουμε και να μπούμε σε μία σειρά νικών. Δεν ξέρω πώς δεν σκεφτήκαμε να πάμε να πούμε ‘ευχαριστώ’ στον κόσμο, ήταν μάλλον λόγω του αποτελέσματος και κολλήσαμε. Πρέπει συνεχώς να λέμε ‘ευχαριστώ’ στον κόσμο».

Επιπλέον, ο επιθετικός του Άρη υπογράμμισε: «Έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα στην συνέχεια, όμως παρότι αντιμετωπίζουμε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό, πρέπει να κερδίσουμε και να φέρουμε τον Άρη εκεί που πρέπει. Το κλίμα είναι καλό δουλεύουμε, είμαστε σκεπτικοί και σε κάθε ματς πλέον κοιτάμε μόνο τη νίκη».

To Top