Την Τρίτη η απόφαση για τις 18 ομάδες!

Τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο επισκέφθηκε σήμερα αντιπροσωπεία της Σούπερ Λίγκας και τον ενημέρωσαν για την πρόταση-εισήγηση του συνεταιρισμού για την αύξηση στις 18 του αριθμού των ομάδων που λαμβάνουν μέρος στο πρωτάθλημα. 

Στο γραφείο του Σοφοκλή Πιλάβιου βρέθηκαν οι Πατρίκ Κομνηνός, Γιάννης Οικονομάκης, Γιάννης Μώραλης, Γιώργος Χριστοβασίλης και Σπύρος Καλογιάννης οι οποίοι τον ενημέρωσαν για την εισήγηση της Λίγκας. 

Δηλώσεις δεν έγιναν μετά από τη συνάντηση. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας τους άκουσε χωρίς να έχει αντιρρήσεις ενώ φέρεται να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να εισηγηθεί υπέρ της πρότασης της Σούπερ Λίγκας στο ΔΣ της ΕΠΟ, το οποίο θα γίνει την Τρίτη. Η κρίσιμη απόφαση θα ληφθεί σε αυτή τη συνεδρίαση της ΕΠΟ. 

Από την πλευρά της Σούπερ Λίγκας διευκρινίζεται ότι η απόφαση αυτή λήφθηκε λόγω των ειδικών συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί στο πρωτάθλημα. 
Την ερχόμενη Παρασκευή είναι προγραμματισμένη η συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης της Σούπερ Λίγκας. Σε αυτή αναμένεται να αναπτυχθεί στην πλήρη του μορφή η πρόταση της Λίγκας.

 

Πηγή: sport-fm

To Top