Καζναφέρης «παρών», μένει εκτός ο Ασλανίδης

Από το απόγευμα της Παρασκευής έχουν λυθεί τα χέρια του τεχνικού τιμ του Άρη, καθώς στην απογευματινή προπόνηση, με εξαίρεση τον Βασίλη Τριανταφυλλάκο, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της ομάδας γυμνάστηκαν κανονικά.

Το ευχάριστο είναι ότι ο Κώστας Καζναφέρης, ο οποίος αντιμετώπιζε το πιο σοβαρό πρόβλημα δίνει το παρών και εκτός απροόπτου θα είναι στην αποστολή του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Την ίδια ώρα «παρών» φώναξαν και οι Νταβίντ Αγκάνθο και Γιάννης Γιαννιώτας, οι οποίοι ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα, θέτοντας έτσι εαυτόν στην διάθεση των Νίκου Πασιαλή και Δημήτρη Μπουγιουκλή για το ΟΑΚΑ.

Με βάση την εικόνα που έδειξαν στην προπονήσεις, όλα δείχνουν ότι μένει εκτός πλάνων ο Ασλανίδης και πολύ δύσκολα θα είναι στην αποστολή για την Αθήνα.

Για σήμερα αύριο υπάρχει προγραμματισμένη προπόνηση το μεσημέρι στο Ν. Ρύσιο. Μετά την ολοκλήρωσή της θα γίνει γνωστή η αποστολή, που θα πετάξει νωρίς το απόγευμα για την Αθήνα.

Την ίδια ώρα ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος ανεβάζει ρυθμούς, αλλά απέχει από τη στιγμή που θα είναι σε θέση να μπει στην ομάδα.

 

To Top