PRESSARIS-Αποστολή: Πάλεψε η Κ20, αλλά έχασε στην Λεωφόρο (2-0)

Πάλεψε η ομάδα Κ20, αλλά έχασε με σκορ 2-0 στην Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό. Το PRESSARIS ήταν εκεί και σας μετέφερε την προσπάθεια των κίτρινων.

Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα έμεινε στους οκτώ βαθμούς, με πολύ δρόμο ακόμα μπροστά της όμως μέχρι το τέλος της σεζόν.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός (Ρότσα): Αναγνωστόπουλος, Αναστασόπουλος, Σκούφος, Μαρινάκης, Ρισβάνης, Δώνης, Μουζακίτης (76’ Μαραθιανός), Γιαννιτσάνης, Αποστολόπουλος, Σταματάκης (23’ Υμεράϊ), Κουσίδης

ΑΡΗΣ (Θέος): Παπαδόπουλος, Λιάρος, Ανδρεάδης, Μπιμπισίδης, Ιγνατίδης, Μπελούλης (46’ Καρασίμος), Λεμονής, Ζαχαριουδάκης (59’ Σταυρόπουλος), Παλιάτσος, Κρυστάλλης (76’ Κοπαλίδης), Καραγιάννης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ LIVE ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΤΟ PRESSARIS:

11:30 Καλημέρα σας από τη “Λεωφόρο” και την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Άρη για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομής της Σούπερ Λίγκας για τις ομάδες κάτω των 20.

11.40 Έγιναν γνωστές οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ:
Αναγνωστόπουλος, Αναστασόπουλος, Σκούφος, Μαρινάκης, Ρισβάνης, Δώνης, Μουζακίτης, Γιαννιτσάνης, Αποστολόπουλος, Σταματάκης, Κουσίδης

ΑΡΗΣ: Παπαδόπουλος, Λιάρος, Ανδρεάδης, Μπιμπισίδης, Ιγνατίδης, Μπελούλης, Λεμονής, Ζαχαριουδάκης, Παλιάτσος, Κρυστάλλης, Καραγιάννης

11:45 Οι “κίτρινοι” του Τάσου Θέου μετρούν οκτώ βαθμούς σε πέντε αγώνες, ενώ η ομάδα του Παναθηναϊκού επτά, με τρία μόλις παιχνίδια στο ενεργητικό της.

11:47 Το παιχνίδι θα διευθύνει ο Καμπαξής Ιωάννης από την Ένωση Ευβοίας, ενώ βοηθοί του θα είναι οι Καμπούρης Βασίλειος, και Κωσντάντιος Κωνσταντίνος από τον ίδιο σύνδεσμο.

11:50  Αρκετοί φίλαθλοι έχουν δώσει το “παρών” στο γήπεδο, μεταξύ αυτών και γονείς των  ποδοσφαιριστών του Άρη οι οποίοι ταξίδεψαν οδικώς από τη Θεσσαλονίκη.

11:55 Στο “Απόστολος Νικολαΐδης” βρίσκεται από πλευράς Άρη ο Αντώνης Ζαμπέτας αλλά και ο υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής Γιώργος Καδόπουλος, ενώ και ο Βασίλης Τσιάρτας ήρθε για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση.

12:08 Το παιχνίδι ξεκινάει με 8λεπτη καθυστέρηση.

ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

9′ Σουτ του Μουζακίτη μέσα από την περιοχή περνάει μόλις άουτ.

15′ Μία ακόμα χαμένη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό με τον Κουσίδη. Ο παίκτης των γηπεδούχων έπειτα από ωραία ατομική προσπάθεια έστειλε την μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Παπαδόπουλου.

19′ Ο Καραγιάννης δοκιμάζει το σουτ όμως η μπάλα περνάει άουτ.

23′ Αναγκαστική αλλαγή για τους γηπεδούχους. Ο Σταματάκης αποχωρεί από το μας δίνοντας τη θέση του στον Υμεράϊ.

25′ ΓΚΟΛ! 1-0 για τον Παναθηναϊκό με Αποστολόπουλο. Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού είδε τον Παπαδόπουλο να βρίσκεται εκτός θέσης και με ψιλοκρεμμαστό πλασέ έδωσε στους “πράσινους” το προβάδισμα.

27′ Ο Αποστολόπουλος περνώντας την άμυνα των “κίτρινων” βγαίνει μόνος απέναντι στον Παπαδόπουλο και δοκιμάζει το σουτ, όμως η μπάλα κοντράρει πάνω στο σώμα του πορτιέρο του Άρη και στη συνέχεια απομακρύνεται.

31′ Ο αρκετά δραστήριος μέχρι στιγμής Αποστολόπουλος απώλεσε μία ακόμα σημαντική ευκαιρία για το “τριφύλλι” όταν το σουτ που επιχείρησε από πλάγια πέρασε ελάχιστα άουτ.

34′ Ωραία συνεργασία Λεμονή-Παλιάτσιου, ο δεύτερος κερδίζει τη μονομαχία με τους αντίπαλους αμυντικούς και σττρώνει στον Καραγιάννη, ο οποίος από πλεονεκτική θέση απέναντι στον Αναγνωστόπουλο δεν καταφέρνει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

41′ ΓΚΟΛ! 2-0 για τους “πράσινους” με πλασέ του Γιαννιτσάνη.

ΛΗΞΗ Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

Αρκετά προβλήματα φαίνεται να αντιμετωπίζει η άμυνα των “κίτρινων”, με τους παίκτες του Παναθηναϊκού να έχουν τα ηνία του παιχνιδιού δημιουργώντας τις περισσότερες ευκαιρίες είτε από το χώρο του κέντρου είτε από την δεξιά πλευρά με βασικούς πρωταγωνιστές τους Γιαννιτσάνη, Μουζακίτη και Αποστολόπουλο.

46′ Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.

Πρώτη αλλαγή για τον Άρη.Στη θέση του Μπελούλη ο Καρασίμος.

50′ Σουτ του Αποστολόπουλου έπειτα από ωραία κίνηση, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

59′ Δεύτερη αλλαγή για τον Άρη, ο Σταυρόπουλος μέσα, ο Ζαχαριουδάκης έξω.

68′ Σουτ του Μουζακίτη από τα δεξιά, απέκρουσε ο Παπαδόπουλος. Η μπάλα έφθασε στον Κουσίδη, ο οποίος επιχείρησε να σκοράρει με βολ πλανέ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

76′ Μια αλλαγή για κάθε ομάδα. Για τον Παναθηναϊκό, ο Μαραθιανός στη θέση του Μουζακίτη και για τον Άρη (η τελευταία) ο Κοπαλίδης στη θέση του Κρυστάλλη.

81′ Πάσα του Μαλντίν στον κενό χώρο για τον Αποστολόπουλο, ο Παπαδόπουλος τον νικάει στο τετ α τετ. Ο επερχόμενος Μαραθιανός θα πλασάρει, αλλά η μπάλα θα περάσει σύρριζα από το δεξιό δοκάρι της εστίας του Άρη.

89′ Γιαννίτσανης εκτός, μέσα ο Μαραθιανός.

ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

To Top