ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Καζναφέρης: «Υπομονή και τα καλύτερα έρχονται»

Ο Κώστας Καζναφέρης μίλησε για την άνοδο, τα όσα εξωαγωνιστικα απασχολούν τον σύλλογο, αλλά και την επόμενη μέρα σε αυτόν.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε στο YellowRadio:

Για το τέλος της Γ’ Εθνικής: «Για εμάς ήταν αναμενόμενο. Ξέραμε ότι είναι μονόδρομος η άνοδος και είμαστε χαρούμενοι που ήρθε σχετικά νωρίς από το τέλος του πρωταθλήματος».

Για τη χαλάρωση στο δεύτερο ημίχρονο των παιχνιδιών: «Πολλά παίζουν ρόλο. Κάποιες ομάδες κλείνονται και δεν βοηθούν τον ρυθμό του παιχνιδιού. Είναι κάτι που οφείλεται και στην αντίπαλη ομάδα. Αν μια ομάδα έρθει και παίξει ανοιχτά στο Χαριλάου θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι. Όταν οι ομάδες κλείνονται, είναι λογικό να πέφτει και ο ρυθμός».

Για την προετοιμασία πριν από κάθε παιχνίδι της Γ’ Εθνικής: «Για όλα τα παιχνίδια οι ποδοσφαιριστές πρέπει να προετοιμάζονται. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμάς αντίπαλο, γιατί μπορεί να σου κάνει ζημιά. Είναι περίεργη κατηγορία η Γ’ Εθνική. Όλα τα παιχνίδια θέλουν συγκέντρωση. Είναι κακή παρένθεση για την ομάδα, αλλά εμείς χαιρόμαστε που παίζουμε για τον Άρη».

Για τα επόμενα παιχνίδια και τις αλλαγές: «Είναι θέμα προπονητή αν θα κάνει αλλαγές. Το σίγουρο είναι πως εμείς πάμε για τη νίκη σε κάθε ματς».

Για την επόμενη χρονιά και τον κόσμο στο «Κλεάνθης Βικελίδης»: «Όλοι θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Μερικοί πάμε και πιο κάτω, στη Σούπερ Λιγκ, που εκεί θα έχει σίγουρα περισσότερο κόσμο. Είναι λογικό κάποιοι να είναι πικραμένοι που η ομάδα τους είναι στη Γ’ Εθνική, αλλά από του χρόνου θα αλλάξουν πολλά. Θα είναι διαφορετική η νοοτροπία».

Για το αν φτάνουν στα αυτιά των παικτών τα εξωαγωνιστικά θέματα: «Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στο πρόεδρο. Εμείς στο αγωνιστικό κομμάτι κάναμε αυτό που έπρεπε. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Χρειάζεται υπομονή και τα καλύτερα έρχονται».

Για την ευρωπαϊκή πορεία και για τις νίκες με Ατλέτικο: «Είναι κάτι που ακόμη και τώρα δεν μπορώ να το πιστέψω. Είναι στιγμές που μένουν χαραγμένες στη μνήμη μου».

Για το αν θέλει να ζήσει κάτι ανάλογο με τον Άρη: «Για κάθε ποδοσφαιριστή είναι η μεγαλύτερη χαρά η ευρωπαϊκή διάκριση».

To Top