ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καζναφέρης: “Φυσιολογικά τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας”

Ο Κώστας Καζναφέρης τοποθετήθηκε ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον Νέστο Χρυσούπολης. Αναλυτικά όσα είπε: 
Για την σημασία του αγώνα με τον Νέστο Χρυσούπολης:«Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά, αλλά αυτό είναι ξεχωριστό και από άποψη δυναμικότητας γιατί αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που είναι δεύτερη στην κατηγορία. Διαθέτει καλούς παίκτες, καλή ομάδα και θα μας δώσει κι εμάς ένα έναυσμα για να γίνει καλύτερο παιχνίδι».Για τα σκαμπανεβάσματα που εμφανίζει ο Άρης στην απόδοσή του:«Το πρωτάθλημα είναι μεγάλο, υπάρχουν σκαμπανεβάσματα. Αυτό οφείλεται και στο γεγονός ότι τα γήπεδα δεν μας βοηθούν, υπάρχουν και αλλαγές στην 11άδα γιατί ο προπονητής δοκιμάζει πράγματα. Θεωρώ ότι είναι κάτι φυσιολογικό».

Για την ανατροπή απέναντι στην ΑΠΕ Λαγκαδά και την αντίδραση που έβγαλε ο Άρης παρά τις δυσκολίες:«Η ομάδα εμφανίστηκε συγκεντρωμένη μετά την κόκκινη κάρτα. Όλοι προσπαθούμε ώστε να έρθει η νίκη, κυνηγάμε το αποτέλεσμα. Μπορεί η απόδοση να μην είναι εξαιρετική αλλά μένουμε στο ότι πρέπει να παίρνουμε το αποτέλεσμα».

Για το αν το μυαλό των παικτών βρίσκεται από τώρα στην επόμενη σεζόν:«Δεν πετάμε στα σύννεφα, πρέπει να τελειώνει αυτή η σεζόν που είναι μία δύσκολη παρένθεση για μας και τον κόσμο του Άρη . Μην ξεχνάμε ότι έχουμε ακόμα μία κατηγορία μπροστά μας για να φτάσουμε τον Άρη εκεί που πρέπει. Βήμα-βήμα θα τα καταφέρουμε».

Για τις πολλές θέσεις που έχει αγωνιστεί είτε στα πλάγια της άμυνας, είτε ως αμυντικό χαφ:«Έχω δηλώσει ότι όπου χρειαστεί η ομάδα και ο προπονητής βοήθεια, μπορώ να προσφέρω. Σίγουρα, δεν θα κάνω το καλύτερο παιχνίδι μου, αλλά θα κάνω ότι μπορώ».

To Top