ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κυβελίδης: “Στόχος να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο…”

Ο Λεωνίδας Κυβελίδης μίλησε στη σημερινή media day του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη, αναφερόμενος στις μέτριες εμφανίσεις του τελευταίου διαστήματος, αλλά και το ματς με τον Νέστο.

Αναλυτικά όσα είπε: 

Για το αν είναι ικανοποιημένος από την ατομική του απόδοση καθώς βοηθάει κάθε φορά που αγωνίζεται έστω και ως αλλαγή: «Γι’ αυτό υπάρχουν 20 ποιοτικοί παίκτες στην ομάδα. Δυστυχώς αγωνίζονται μόνο 11 και οι υπόλοιποι βοηθούν ως αλλαγή. Πρέπει όμως να είμαστε όλοι έτοιμοι είτε βρίσκονται στις επιλογές του προπονητή για βασικοί είτε ως αλλαγή. Είμαστε επαγγελματίες, προερχόμαστε από μεγαλύτερες κατηγορίες. Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοσή μου αλλά το σημαντικότερο είναι που βοηθάω την ομάδα να πάρει τους τρεις βαθμούς και σιγά-σιγά να τελειώνουμε με την υπόθεση άνοδο».

Για τον αγώνα με τον Νέστο Χρυσούπολης στον οποίο ο πρωτοπόρος αντιμετωπίζει τον δεύτερο της βαθμολογίας:«Απ’ ότι φαίνεται κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Εξαρτάται από τη σοβαρότητα και τη συγκέντρωση που θα δείξουμε εμείς. Είναι ένα βαθμολογικά πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, παίζει ο πρώτος με τον δεύτερο αλλά εμείς δεν το κοιτάμε έτσι. Κάθε αγώνας είναι το ίδιο, δίνει τρεις βαθμούς αλλά ο συγκεκριμένος είναι λίγο πιο σημαντικός γιατί αν κερδίσουμε θα ξεφύγουμε κι άλλο και θα πλησιάσουμε ακόμα περισσότερο στην εξασφάλιση της ανόδου και μαθηματικά».

Για το αν οι παίκτες έχουν επηρεαστεί από τις δύο τελευταίες μέτριες εμφανίσεις της ομάδας:«Θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, μετά τον αγώνα στους Αμπελόκηπους που είχαμε πολύ καλή παρουσία, δεν είχαμε την ανάλογη συνέχεια. Έχουμε προβληματιστεί, έχουμε συζητήσει με τον προπονητή κι ευελπιστώ την Κυριακή εκτός από τη νίκη που είναι το πιο σημαντικό, να πιάσουμε καλή απόδοση και να ευχαριστήσουμε και τον κόσμο».

To Top