“Καθάρισε” πάλι ο Μήτρογλου με γκολ στο 90′

Ο Κώστας Μήτρογλου έβαλε την υπογραφή του και στο ντέρμπι. Με γκολ στο 90’, οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 1-0 του Παναθηναϊκού και πήραν το τρίποντο κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο τους.

Ο Ολυμπιακός είναι ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της Λεωφόρου 1-0. Ο Κώστας Μήτρογλου με ένα γκολ στο 90’ πήρε τη σπουδαία νίκη κόντρα σε έναν Παναθηναϊκό, που παρά την τεράστια διαφορά στο ρόστερ, τον κοίταξε στα μάτια.

Ο μόνιμος σκόρερ των «ερυθρόλευκων», έμοιαζε εξουδετερωμένος από τον Σίλντενφελντ, όμως στη μία και μοναδική φορά που τον «έχασε» το πλήρωσε.

Καλός και μαχητικός ο Παναθηναϊκός, το πάλεψε, έχασε δύο σπουδαίες ευκαιρίες με Μπεργκ και Φιγκερόα, αλλά κρατάει την προσπάθεια και το καλό διάβασμα του αντιπάλου από τον Αναστασίου.

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Ρισβάνης, Σιλντενφελντ, Ζέκα Πράνιτς, Μέντες, Λαγός (73’ Αμπεΐντ), Φιγκερόα (85’ Κλωναρίδης), Μπεργκ.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μανωλάς, Σιόβας, Χολέμπας, Σάμαρης, Μανιάτης, Φουστέρ (91’ Εντιγκά), Κάμπελ (62’ Γιαταμπαρέ), Σαβιόλα (66’ Βάις), Μήτρογλου.

To Top