«Έσπασε» το ρόδι για Άρη!

Μία σπουδαία νίκη πήρε ο Άρης στο Αιγίνιο, όπου επικράτησε της τοπικής Νίκης με 2-3, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, βάζοντας ένα «τέλος» στο αρνητικό του σερί, αλλά και τις κακές εμφανίσεις των προηγούμενων αγωνιστικών.

Οι παίκτες του Αντρέι Κράβαρικ έδειξαν από νωρίς τις διαθέσεις τους και μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι κατέκτησαν εύκολα το πρώτο σετ με 19-25, έχοντας προηγηθεί ακόμα και με 12-20.

Πιο αμφίρροπο ήταν το 2ο μέρος, αφού οι γηπεδούχοι πίεσαν και πέρασαν για πρώτη φορά μπροστά με 12-11, όμως, οι «κίτρινοι» πήραν εκ νέου κεφάλι στο σκορ με 13-16 και έκαναν γρήγορα το 0-2 (21-25).

Η συνέχεια, ωστόσο, δεν ήταν ανάλογη γι΄ αυτούς, καθώς οι παίκτες του Γιάννη Μέλκα είχαν επιστρέψει στο παιχνίδι, και παρά το ότι οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 11-12, έγειραν την πλάστιγγα προς το μέρος τους, κάνοντας το 1-2 (25-22).

Παρόμοιο ήταν το σκηνικό και στο τέταρτο μέρος, όπου οι Θεσσαλονικείς πέρασαν μπροστά με 11-14, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν αρχικά σε 16-16, και τελικά να στέλνουν το ματς στο τάι-μπρέικ (2-2 με 25-21).

Εκεί οι «κίτρινοι» μετέτρεψαν την παράσταση σ΄ έναν ρόλο, κάνοντας γρήγορα το υπέρ τους 1-11, για να επικρατήσουν τελικά με 2-15, σ΄ ένα σετ που οι γηπεδούχοι δεν «μπήκαν» ποτέ στο ματς.

ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ (Γιάννης Μέλκας): Γεωργόπουλος, Αναστασιάδης, Νταλιέγκε, Μαυροβουνιώτης, ΜακΛαχλίν, Χριστοφορίδης, Αγγελής, Μπλάκεναου, Παράσογλου, Γεωργόπουλος.

ΑΡΗΣ (Αντρέι Κράβαρικ): Κυριακίδης, Ντινάς, Ρόλιτς, Χαριτωνίδης, Γάτσης, Αρμενάκης, Γκαράς (λ), Ναζίρης, Χατζηπαραδείσης, Παπαδημητρίου.

To Top