Καθαρή η μαγνητική, αγώνας δρόμου για να παίξει ο Ουμπίντες!

Ευχάριστα ήταν τα νέα πριν από λίγο από το ιατρικό τιμ του Άρη. Η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός των κίτρινων ήταν καθαρή. Δεν έχει θλάση, αλλά αιμάτωμα στη γάμπα. Ξεκινάει αγώνας δρόμου για να προλάβει την Τούμπα!

 Η αλλαγή δεδομένων προς το καλύτερο για Άρη και Ουμπίντες δίνει έναν τόσο αισιοδοξίας στους κίτρινους. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός εξακολουθούσε να έχει ενοχλήσεις στη γάμπα και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα για άλλη μια μέρα σήμερα Πέμπτη. Κρίθηκε, λοιπόν, απαραίτητο το να κάνει μαγνητική τομογραφία, αφού η κατάστασή του δεν παρουσίασε κάποια βελτίωση και οι μέρες για το ντέρμπι μετρούν αντίστροφα.

Η μαγνητική αυτή έδειξε ότι δεν υπάρχει θλάση, αλλά ένα αιμάτωμα στη γάμπα γεγονός που έδωσε την ευκαιρία να σχηματιστεί ένα χαμόγελο στα χείλη του γιατρού της ομάδας Βαγγέλη Πανταζή, του ποδοσφαιριστή, αλλά και του Μανουέλ Μασάδο.

Το αιμάτωμα θα αντιμετωπιστεί άμεσα και ήδη ξεκίνησε ένας αγώνας δρόμου, προκειμένου να προλάβει ο Ουμπίντες το ντέρμπι της Κυριακής. Πράγμα μέχρι το μεσημέρι δύσκολο, αλλά από δω και πέρα πολύ πιθανό. Στην προπόνηση της Παρασκευής θα δοκιμάσει να μπει σε κανονικούς ρυθμούς κι αν γίνει αυτό θα φωνάξει παρών στο μεγάλο ραντεβού της Τούμπας.

 

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

 

To Top