Το… τσίκνισαν σαν μια οικογένεια με «υπόσχεση νίκης»!

Τσικνοπέμπτη σήμερα και στο πνεύμα της ημέρας οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ και το υπαλληλικό προσωπικό του Άρη, απέδειξαν ότι λειτουργεί σα μια δεμένη οικογένεια. Παραμονές του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, μετά από πρωτοβουλία των ποδοσφαιριστών, η ομάδα γευμάτισε μαζί το μεσημέρι μετά την προπόνηση στο Νέο Ρύσιο και τηρώντας και το έθιμο της ημέρας, το μενού περιελάμβανε… μπάρμπεκιου, με όλες τις σχετικές λιχουδιές, αλλά χωρίς αλκοόλ!

Αμέσως μετά το τέλος της μεσημεριανής προπόνησης «στήθηκε» το σκηνικό στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου και όλοι μαζί σα μια γροθιά, πραγματική οικογένεια έψησαν, έφαγαν μαζί, αστειεύτηκαν και χαλάρωσαν για λίγη ώρα, μακριά από αγώνες και άγχος.
 
Το κλίμα στην ομάδα και στους ποδοσφαιριστές έχει αλλάξει τις τελευταίες εβδομάδες. Σε κάθε ευκαιρία οι παίκτες και το τεχνικό τιμ αποδεικνύουν ότι είναι μια «γροθιά». Στις εκδηλώσεις, στα όσα δηλώνουν δημόσια, ακόμη και στους πανηγυρισμούς των γκολ. 
Και για μια ακόμη φορά λειτούργησαν ως ένα σύνολο στα εύκολα και στα δύσκολα, ως μια ενωμένη ομάδα, παραμονές του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.
Όπως είναι γνωστό, μετά από συζήτηση που είχαν χθες οι ποδοσφαιριστές μεταξύ τους, αποφασίστηκε να γευματίσουν όλοι μαζί την Πέμπτη, σε μια προσπάθεια να έρθουν ακόμη πιο κοντά, να χαλαρώσουν, αλλά και να… αποδράσουν από την αγωνιστική πίεση και των υποχρεώσεων ειδικά ενόψει του αγώνα της Τούμπας.
Στη συζήτηση αυτή ρίχθηκε η ιδέα και το γεύμα αυτό να γίνει στο πνεύμα των… ημερών, οπότε και στήθηκε το μπάρμπεκιου.

Ο δυνατός και παγωμένος αέρας, δεν τους επέτρεψε πάντως, να τραβήξουν χρονικά το γεύμα τους παίκτες, τεχνικό τιμ και όλοι όσοι έδωσαν το παρών. Αργά το μεσημέρι αποχώρησαν όλοι από το Νέο Ρύσιο, έχοντας προηγουμένως δώσει «υπόσχεση νίκης» στο σπουδαίο παιχνίδι της Κυριακής μέσα στην Τούμπα.

Όλοι παραδέχθηκαν ότι ήταν μια πρωτοβουλία, η οποία λειτούργησε θετικά στην ψυχολογία των παικτών και της ομάδας, με δεδομένη την επιθυμία όλων να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στο σημαντικό παιχνίδι της Κυριακής στην Τούμπα.
 

 

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

 

To Top