ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Καθαρό μυαλό και προσοχή στις κίτρινες κάρτες για πέντε “κιτρινόμαυρους”, ενόψει των πλέι οφ!

Πέντε ποδοσφαιριστές του Άρη είναι στο όριο, για τιμωρία από κίτρινες κάρτες και το αυριανό ματς θέλει ιδιαίτερη προσοχή για όσους αγωνιστούν!

Εφόσον, κάποιος από τους πέντε δεχθεί κίτρινη κάρτα αύριο, τότε αυτομάτως θα χάσει την πρεμιέρα των πλέι οφ! Επομένως, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή απ΄όλους και καθαρό μυαλό, προκειμένου να μην προκαλέσουν τον διαιτητή να βγάλει την κίτρινη κάρτα, για αχρείαστους λόγους.

Τι ισχύει:

Οι παίκτες μπαίνουν στα play off και τα play out με 0 κίτρινες ΟΜΩΣ όσοι συμπληρώσουν 4 που αντιστοιχούν σε ποινή μίας αγωνιστικής ή 7,10 κτλ που αντιστοιχούν σε δύο, δεν θα γλιτώσουν την τιμωρία, αλλά θα απουσιάσουν αυτόματα από τα πρώτα παιχνίδια των play off και play out.

Aπό πλευράς Άρη πέντε παίκτες είναι στις τρεις κίτρινες κάρτες και άμα “κιτρινιστούν” την Κυριακή, τότε θα χάσουν την πρεμιέρα των πλέι οφ. Αυτοί είναι οι Μάνος, Σίλβα, Μπερτόγλιο, Μπουσέ και Σάσα.

Ο Άκης Μάντζιος το γνωρίζει πολύ καλά, έχει ζητήσει από τους παίκτες του να προσέχουν, ενώ θα λάβει και ο ίδιος τα μέτρα του κατά την διάρκεια του αγώνα, με πιθανές αλλαγές από νωρίς, ώστε να μην μετρήσει απουσίες στην πρεμιέρα των πλέι οφ.

To Top