ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι σκέψεις του Μάντζιου: Γκάνεα, Σάκιτς σε διαφορετικό ρόλο, Μήτρογλου και Κουέστα!

Τελευταία προπόνηση η σημερινή πριν την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Ο Άκης Μάντζιος έχει σχεδόν κατασταλάξει στους έντεκα που θα χρησιμοποιήσει, αύριο (19:00) κόντρα στους Κρητικούς, στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Αρχικά, σε ότι αφορά την θέση του γκολκίπερ, δεν αποκλείεται να αγωνιστεί ο Κουέστα, καθώς για τα γάντια του βασικού έχει τις ίδιες πιθανότητες πλέον, με τον Μπουσέ.

Στο κέντρο της άμυνας, δύσκολα θα αλλάξει το δίδυμο, Δεληζήση-Ροζ, ενώ σταθερός στην θέση του ο Σούντγκρεν που θα αγωνιστεί δεξιά. Όσον αφορά την αριστερή πλευρά, ο Γκάνεα έχει το προβάδισμα, καθώς ο Άρης θέλει να χτυπήσει τα αδύναμα αμυντικά άκρα της ομάδας του ΟΦΗ.

Ματίγια και Κάτσε, είναι στα… πιτς, επομένως το δίδυμο Σάσα-Τζέγκο θα παραμείνει ως βασικό και δεν αποκλείεται, κάποια στιγμή να αγωνιστεί ο Σάκιτς αντί του Βραζιλιάνου, που έχει τρεις κίτρινες κάρτες και με μία ακόμα θα χάσει την πρεμιέρα των πλέι οφ.

Στην επίθεση, πιθανή είναι η επιστροφή του Σίλβα στο αρχικό σχήμα αντί του Μπρούνο, με τον Γκάμα στην άλλη πλευρά και τον Μπερτόγλιο πίσω από τον… Μήτρογλου! Ο έμπειρος φορ αναμένεται να ξεκινήσει βασικός αντί του Μάνου, ενώ δεν υπολογίζεται ο Μαντσίνι, που θα εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής, λόγω κίτρινων καρτών.

To Top