ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Mάνος “σκοράρει” στην ομαδικότητα! «Η κλάση του Μήτρογλου με βοήθησε να εξελιχθώ»!

Ο Δημήτρης Μάνος μίλησε για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον ΟΦΗ, τη δική του παρουσία μετά την έλευση του Κώστα Μήτρογλου και έκανε μεταξύ άλλων και έναν μίνι-απολογισμό της σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην Nova:

Για την κατάσταση που βρίσκεται ο Άρης μετά τα τρία παιχνίδια μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα: «Δύσκολη εβδομάδα παίξαμε δύο δύσκολα παιχνίδια δεν καταφέραμε να εκπληρώσουμε τους στόχους μας στο κύπελλο. Στο πρωτάθλημα είχαμε μία άτυχη στιγμή, πρέπει να το αφήσουμε πίσω, έρχεται δύσκολο παιχνίδι που πρέπει να το κερδίσουμε για να παραμείνουμε στην δεύτερη θέση».

Για τον αγώνα της Τούμπας: «Έπρεπε να κρατήσουμε την μπάλα, να παίξουμε με τον χρόνο για να σπάσουμε τον ρυθμό του αντιπάλου. Δεν το κάναμε ο αντίπαλος το εκμεταλλεύτηκε, στάθηκε τυχερός και μας ισοφάρισε με τα δύο γκολ που πέτυχε».

Για την εικόνα του και τα νούμερά του στα τελευταία παιχνίδια: «Όταν έρχεται ένας καινούργιος παίκτης δίνει μια ώθηση στους υπόλοιπους να δουλέψουν παραπάνω και να βελτιωθούν. Με βοήθησε πολύ η παρουσία του Μήτρογλου και η κλάση του και παίρνω πράγματα».

Για το πως είναι η συνύπαρξή του με τον Μήτρογλου: «Είναι ένας παίκτης με μεγάλη καριέρα. Μόνο να κερδίσω έχω και η άφιξή του μου έκανε καλό».

Για τον ΟΦΗ, τον νέο προπονητή και το πως περιμένει το παιχνίδι: «Θα είναι δύσκολος αγώνας. Ο ΟΦΗ παίζει ένα από τα τελευταία του χαρτιά στο πρωτάθλημα πριν τα πλέι άουτ. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι να δείξουμε αυτό που ξέρουμε μέσα στο γήπεδο και θα κάνουμε ταμείο στο τέλος».

Για το τι πρέπει να έχει ο Άρης: «Όσα έχουμε και στα προηγούμενα ματς. Κλειστά στην άμυνα, συγκέντρωση και καλές αντεπιθέσεις και θα έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Για τον απολογισμό της χρονιάς, τι κρατάει και τι ξεχωρίζει: «Όλη η χρονιά ήταν δύσκολη. Μας αφήνει πίκρα ο αποκλεισμός στο κύπελλο. Συνεχίζουμε όμως είμαστε επαγγελματίες, δίνουμε το 100% σε κάθε παιχνίδι και θα δώσουμε τα πάντα για να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο».

 

To Top