ΜΠΑΣΚΕΤ

Πεισμωμένος και με ανεβασμένη ψυχολογία ο Άρης στην Πάτρα για ακόμα μία καλή εμφάνιση (PRESSARIS LIVE, 17.00)

Πεισμωμένος και με ανεβασμένη ψυχολογία ο Άρης αγωνίζεται σήμερα στις 17.00 στην Πάτρα κόντρα στον Προμηθέα για την 17η αγωνιστική της Basket League.

Μετά τις δύο σερί νίκες απέναντι σε Λάρισα και Ηρακλή κατά σειρά, οι «κιτρινόμαυροι» δίνουν ακόμα ένα παιχνίδι σε διάστημα μίας εβδομάδας.

Στην Πάτρα ο Άρης θα έχει ακόμα πιο δύσκολο έργο, καθώς η ομάδα του Μάκη Γιατρά εκτός από ένα γεμάτο ρόστερ παραμένει η μοναδική αήττητη εντός έδρας στο πρωτάθλημα, μετρώντας ρεκόρ 6-0.

Εκτός για τον Άρη βρίσκεται ο Δημήτρης Χαριτόπουλος λόγω ενοχλήσεων στη μέση, με την αποστολή της ομάδας να αποτελείται από τους εξής δώδεκα: Σταμάτης, Σλαφτσάκης, Φλιώνης, Μιλόσεβιτς, Σιδηροηλίας, Κουζέλογλου, Καλαϊτζίδης, Γεωργάκης, Τσάλμερς, Ντραγκίτσεβιτς, Λιτλ, ΝτεΚόζι.

«Να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να αποφύγουμε τα λάθη» τόνισε στις δηλώσεις του ο Σάββας Καμπερίδης, ενώ στο στοιχείο της συγκέντρωσης στάθηκε και ο Γιάννης Κουζέλογλου, προκειμένου ο Άρης να διεκδικήσει τις πιθανότητές του για νίκη.

Ο Προμηθέας που προέρχεται από εκτός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ (81-78) βρίσκεται στην 5η θέση με ρεκόρ 9 νίκες – 5 ήττες, με τον Άρη να έχει 6 νίκες και 10 ήττες, ενώ το ματς του Α’ γύρου κατέληξε στους «κιτρινόμαυρους» με σκορ 94-83.

Διαιτητές της αναμέτρησης, που θα μεταδοθεί από το ERT Sports (ERTFlix) είναι οι Ανδρικόπουλος, Ζαχαρής και Κοντίλης.

To Top