ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Καθορίζουν το πλάνο για την προετοιμασία σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό – Οι πιθανοί προορισμοί και τα κριτήρια

Την Κυριακή η σεζόν ολοκληρώνεται για τον Άρη, όμως η εξασφάλιση της εξόδου στην Ευρώπη, σημαίνει αυτόματα ότι το πρώτο επίσημο παιχνίδι θα δοθεί στις 22 Ιουλίου για την νέα περίοδο.

Με βάση αυτό, οι κιτρινόμαυροι ετοιμάζονται να καθορίσουν το πλάνο της προετοιμασίας της ομάδας, προσαρμοσμένο στις Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της.

Έτσι, το πιο πιθανό είναι να ξεκινήσει η προετοιμασία την τρίτη βδομάδα του Ιουνίου, ώστε να έχει περιθώριο περίπου ενός μήνα για να είναι έτοιμη στο πρώτο Ευρωπαϊκό παιχνίδι. Στο πλαίσιο αυτό και από την στιγμή που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στο τιμόνι της ομάδας θα συνεχίσει ο Άκης Μάντζιος, ένα κομμάτι της προετοιμασίας θα γίνει εκτός από την Ελλάδα και στο εξωτερικό, μετά την περσινή “διακοπή” λόγω του lockdown.

Το πιο πιθανό είναι σε ότι αφορά την Ελλάδα να προτιμηθούν και πάλι τα Τρία-Πέντε Πηγάδια, όπως έγινε με τον Δημήτρη Σπανό και τον Πάκο Ερέρα, ενώ σε ότι αφορά το εξωτερικό τρεις είναι οι πιθανότεροι προορισμοί: Ολλανδία, Αυστρία και Πολωνία. Στο εξωτερικό άλλωστε αναμένεται να δοθούν και τα πιο δυνατά φιλικά προετοιμασίας.

Φυσικά πολλά θα εξαρτηθούν από τους όποιους περιορισμούς ισχύουν σε κάθε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σχετικά με τον Covid-19, στο χρονικό διάστημα που ενδιαφέρει πάντα τον Άρη και ανάλογα με τα βασικά κριτήρια που έχουν να κάνουν με την εξεύρεση αντιπάλων για φιλικά παιχνίδια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και με τον Ερέρα και τον Παντελίδη, οι κιτρινόμαυροι βρέθηκαν στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Οι τελικές αποφάσεις φυσικά θα παρθούν τις επόμενες μέρες, μετά το τέλος της σεζόν, εφόσον θα έχει ξεκαθαρίσει και επίσημα το θέμα της παραμονής του Άκη Μάντζιου στον κιτρινόμαυρο πάγκο.

To Top