Καθοριστική η Δευτέρα για τις μεταγραφές

Ο Σούλης Παπαδόπουλος θέλει να χρησιμοποιήσει τις νέες μεταγραφές, αλλά θα πρέπει να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να μάθει εάν θα μπορέσει να τις ρίξει στο χορτάρι του ΟΑΚΑ την Δευτέρα κόντρα στην Καλλονή. Η συμμετοχή των Μαυρουδή Μπουγαΐδη, Βαλεντίνου Βλάχου, Νίκου Κουσίδη κρέμεται από μια κλωστή, αφού βρίσκεται στον… αέρα η φορολογική ενημερότητα των κίτρινων για να βγουν τα δελτία τους.

Όπως είναι ήδη γνωστό, η ΕΠΟ δεν εξέδωσε χθες τα δελτία των Μπουγαΐδη, Βλάχου, Κουσίδη, αλλά και του Στέφανου Γουναρίδη, από τη στιγμή που δεν υπήρχε φορολογική ενημερότητα από την κίτρινη ΠΑΕ.

Πρώτη επιλογή του Άρη είναι να περιμένει τη Δευτέρα, ώστε να υπάρξει η απόφαση για την έκδοση προσωρινής διαταγής προκειμένου να προστατεύεται η ΠΑΕ από τους πιστωτές της (μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης) και να εκδώσει εκ νέου η ΦΑΕ Θεσσαλονίκης ενημερότητα, ώστε να βγουν τα δελτία. Διαφορετικά αναζητείται η εναλλακτική λύση μέσα από κάποιον νομικό ελιγμό.

Η διοίκηση των κίτρινων σε επικοινωνία που είχε χθες με τον Σούλη Παπαδόπουλο καθησυχαστική, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι γίνονται όλες οι απαιτούμενες ενέργειες ώστε να τεθούν τη Δευτέρα στη διάθεσή του.

Οι τελικές εξελίξεις θα δρομολογηθούν οπότε σε 48 ώρες, όταν και θα γνωρίζουν στον Άρη για το αν θα μπουν στην «μάχη» του ΟΑΚΑ και οι νέες μεταγραφές.

To Top