Όλα στην άκρη! Σήμερα (16.00) μετράει μόνο η νίκη επί του Κολοσσού!

Οι κερκίδες θα είναι άδειες. Ο βασικός σέντερ νοκ άουτ. Ο Νίκος Γκίκας εκτός ούτως ή άλλως. Την περασμένη βδομάδα ήρθε μια αναπάντεχη ήττα. Όλη τη βδομάδα κυριάρχησε η προπονητολογία και το θέμα Γιαννάκη. Όλα αυτά μπαίνουν στην άκρη σήμερα (16.00) για τον Άρη, τους παίκτες, τον Σάββα Καμπερίδη και τον Παρασκευά Μουρατίδη. Στόχος ένας και απλός: Νίκη με τον Κολοσσό.

Φαινομενικά ο Άρης αντιμετωπίζει μια από τις χειρότερες ομάδες της Α1. Δεν είναι όμως έτσι τα πράγματα. Το παιχνίδι με τον Κολοσσό είναι στην ίδια κατηγορία με αυτό του Ίκαρου. Πονηρό. Κρύβει παγίδες. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που οι Ροδίτες θα παρουσιάσουν σήμερα ένα νέο αγωνιστικό πρόσωπο, τον Κροάτη Μάρκο Τσαρ ο οποίος αναμένεται να κάνει ντεμπούτο.

Ο Κώστας Χαρίσης είναι νοκ άουτ. Οι ενοχλήσεις στους προσαγωγούς δεν τον άφησαν να προπονηθεί, να είναι έτοιμος. Ο Άρης θα στηριχθεί στον Ζήση Σαρικόπουλο, στον Αντώνη Ασημακόπουλο και στον Ευθύμη Τσακαλέρη για να καλύψει την θέση “5”. Ο Νίκος Γκίκας είναι δεδομένο ότι θα απουσιάσει.

Η ομάδα προέρχεται από την… αυτοχειρία στα Τρίκαλα και πρέπει να βρει τους τρόπους εκείνους για να πάρει σήμερα αυτό που θέλει, το ροζ φύλλο αγώνα. Ο κόσμος που δίνει την επιπλέον ώθηση από την κερκίδα δεν θα υπάρχει. Πως θα καλυφθεί αυτό; Με ακόμα μεγαλύτερη συγκέντρωση και αυτοθυσία, κυρίως στην άμυνα, εκεί που “χτίζει” ο Άρης φέτος τις νίκες του.

Το υπηρεσιακό τεχνικό δίδυμο των Σάββα Καμπερίδη και Παρασκευά Μουρατίδη προσπαθεί να διατηρήσει την ομάδα σε καλό αγωνιστικό επίπεδο, είναι δεδομένο ότι και γι’ αυτούς η κατάσταση είναι πρωτόγνωρη, όμως και αυτοί μπαίνουν και παλεύουν στην καθημερινότητα, μέχρι ο Άρης να βρει τον διάδοχο του Βαγγέλη Αγγέλου.

 

To Top