ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καθοριστικό 24ωρο, ξεκαθαρίζει το τοπίο με Μπούργος για το οριστικό deal

Όλα δείχνουν ότι είναι πολύ κοντά στην οριστική συμφωνία ο Άρης με τον Χερμάν Μπούργος, μετά την πολύωρη συζήτηση χθες στην Αθήνα του Αργεντίνου προπονητή με τον Θόδωρο Καρυπίδη. 

Τις τελευταίο 48ωρο ο Θόδωρος Καρυπίδης “έτρεχε” την υπόθεση του διαδόχου του Άκη Μάντζιου, ενώ ψηλά στην λίστα βρέθηκε ήταν η περίπτωση του alter ego του Ντιέγκο Σιμεόνε επί δέκα χρόνια.

Χθες ο Μπούργος βρέθηκε την Αθήνα για να έχει συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Άρης. Οι συζητήσεις που έγιναν ήταν στην λογική να ξεκινήσει μια συνεργασία με χρονικό ορίζοντα 2,5 χρόνων, διάστημα στο οποίο ο 52χρονος τεχνικός θα αναλάβει την δημιουργία μιας ομάδας με πρωταγωνιστικό ρόλο και “μέταλλο”.

Οι χθεσινοβραδινές πληροφορίες ανέφεραν ότι οι δυο πλευρές βρήκαν το σημείο επαφής για το οριστικό deal, προκειμένου ο Μπούργος να ξεκινήσει άμεσα (μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ) την δουλειά στον Άρη. Κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε επίσημα πάντως μέχρι χθες τα μεσάνυχτα.

Πάνω σε αυτό τον άξονα βαδίζουμε σε ένα καθοριστικό 24ωρο, ώστε να ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο με τον Μπούργος κι αν θα επικυρωθεί το οριστικό deal.

Εφόσον τελικά επικυρωθεί η συμφωνία θα αφορά συνεργασία μέχρι το καλοκαίρι του 2024, ενώ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα έχει στο πλευρό του, τον Άνχελ Πουέμπλα, γυμναστή επί 1,5 χρόνο στον Άρη με προπονητή τον Έκτορ Κούπερ και τον Αρμάντο ντε λα Μορένα, με τους οποίους εργάστηκε και στην Νιούελς Ολντ Μπόις.

Όμως όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν λογικά σήμερα…

To Top