Καθοριστικό 48ωρο για τις μεταγραφές των Χόλμπεργκ και Σούντγκρεν στον Άρη

Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το Σαββατοκύριακο για να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές των Κάλε Χόλμπεργκ και Ντάνιελ Σούντγκρεν από τον Άρη.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Οι ιθύνοντες του Άρη έχουν καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις για τους δύο ποδοσφαιριστές σε Νόρκεπινγκ και ΑΪΚ Στοκχόλμης, προκειμένου να τους ντύσουν στα “κιτρινόμαυρα”.

Oι δύο ποδοσφαιριστές έχουν ρήτρες στα συμβόλαιά τους, τα οποία ολοκληρώνονται στις 29/12/2019, άρα από το καλοκαίρι κι έπειτα μπορούν να συζητούν με όποια ομάδα θέλουν για το μέλλον τους, δίχως να αποκομίσει κάποιο όφελος ο σύλλογός τους, εκτός κι αν ανανεώσουν μέχρι τότε τα συμβόλαιά τους. Υπενθυμίζουμε, πως το σουηδικό πρωτάθλημα, ολοκληρώνεται Νοέμβριο και αρχίζει και πάλι τον Μάρτιο, γι αυτό και η συγκεκριμένη παράμετρος, με τις συζητήσεις.

Άρα λοιπόν οι περίπου 580.000 ευρώ για τον Κάλε Χόλμπεργκ και οι 190.000 ευρώ για τον Ντάνιελ Στρούγκεν, ενδεχομένως να μειωθούν αρκετά αν Νόρκεπινγκ και ΑΪΚ δεν θέλουν να τους χάσουν το καλοκαίρι, δίχως οι ίδιες να μην κερδίσουν τίποτα απολύτως οικονομικά.

Στην περίπτωση του Κάλε Χόλμπεργκ το ζήτημα πλέον είναι καθαρά οικονομικό και δη θέμα ρήτρας και ποσοστού μεταπώλησης, ενώ για τον Ντάνιελ Στρούγκεν υπάρχει μεγάλη επιθυμία από την νυν προπονητή του να παραμείνει στην ΑΪΚ. Μάλιστα, η ομάδα της Στοκχόλμης, αναχωρεί την Δευτέρα για το Ντουμπάϊ, όπου θα μείνει μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου για προετοιμασία σε πιο… ζεστά μέρη.

Επομένως, γίνεται αντιληπτό πως οι “κιτρινόμαυροι” θα παίξουν τα… ρέστα τους το Σαββατοκύριακο, για να μπορέσουν να κλείσουν μέχρι την Δευτέρα τους δύο ποδοσφαιριστές και να ενισχυθούν σημαντικά σε άμυνα και επίθεση.

To Top