ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι σκέψεις του Παντελίδη για τους Λάρσον και Ρος στην Λιβαδειά

Ο Σάββας Παντελίδης αποφασίζει σήμερα για την αποστολή του αυριανού αγώνα με την Λιβαδειά, καθώς μετά το τέλος της προπόνησης αναχωρούν οι “κιτρινόμαυροι” για την Βοιωτία.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Όπως φάνηκε από χθες, ο Έλληνας προπονητής θα έχει κανονικά μαζί του, τους Ντάνιελ Λάρσον και Λίντσεϊ Ρος, οι οποίοι θα είναι στην αποστολή και ενδεχομένως να παίξουν ακόμα και ως βασικοί.Το έδειξε άλλωστε σε ένα μέρος και της χθεσινής προπόνησης, στις δοκιμές του.

Άλλωστε ο προπονητής του Άρη έχει δείξει πως δεν έχει πρόβλημα να κάνει πράξη μία τέτοια σκέψη, όπως είχε γίνει με τον Μιχάι Κόρχουτ, παρότι ο Ούγγρος είχε λίγες περισσότερες προπονήσεις, από ότι οι δύο νεοαποκτηθέντες.

Το σίγουρο είναι πως σκοπεύει να τους δώσει χρόνο συμμετοχής, καθώς και προβλήματα αντιμετωπίζει στις θέσεις που αγωνίζονται, ενώ από τη στιγμή που σε λίγα 24ωρα ακολουθεί και άλλο εκτός έδρας ματς με την Ξάνθη, εκεί θα τους ήθελε ακόμα πιο έτοιμους.

Το μόνο που μένει να αποδειχθεί αύριο πριν την σέντρα είναι αν θα ξεκινήσουν βασικοί ή θα χρησιμοποιηθούν ως αλλαγή. Το μόνο βέβαιο είναι πως έστω και με δύο προπονήσεις, δεν θα έχουν χρόνο προσαρμογής, θα πέσουν κατευθείαν στα βαθιά και μένει να αποδείξουν ότι μπορούν να διαχειριστούν δύσκολες και απαιτητικές καταστάσεις.

To Top