Καθ’ οδόν για την Μόσχα η αποστολή του Άρη

Εν πτήσει για τη Μόσχα βρίσκεται η αποστολή του Άρη, που αύριο θα αγωνιστεί για τελευταία φορά φέτος εκτός έδρας στην Ευρώπη. Ο αγώνας με τη Κίμκι έχει περισσότερο διαδικαστικό χαρακτήρα, αφού οι κίτρινοι έχουν μόνο μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης στην προημιτελική φάση του Γιούροκαπ.

Συν τοις άλλοις υπάρχουν και αγωνιστικά προβλήματα. Ο Δημήτρης Τσαλδάρης έμεινε στην Θεσσαλονίκη, για να συνεχίσει το πρόγραμμα αποθεραπείας του ώστε να προλάβει να παίξει είτε με τον Ολυμπιακό, είτε με την Ντόνετσκ, ενώ αποφασίστηκε να μην ακολουθήσουν την αποστολή οι Τάσος Δήμας και Αλέξανδρς Βεζένκοφ.

Ο Άρης μόνο με ένα θαύμα και συνδυασμό αποτελεσμάτων έχει ελπίδες πρόκρισης και φυσικά η νίκη μέσα στην έδρα της Κίμκι είναι το ζητούμενο, όμως το έργο των παικτών του Βαγγέλη Αλεξανδρή κάθε άλλο παρά εύκολο είναι.

Αυτό που προέχει για τον Έλληνα τεχνικό είναι να κρατήσει ο Άρης την ανταγωνιστικότητά του και να κλείσει με θετικό πρόσημο την φετινή ευρωπαϊκή του πορεία.

Ζητούμενο επίσης, να μην προκύψουν τραυματισμοί από ένα φαινομενικά αδιάφορο παιχνίδι, γιατί η συνέχεια στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολη και δεν περισσεύει κανείς.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top