Συγχαρητήρια στους παίκτες και μήνυμα Αθανασιάδη

Τα συναισθήματα… μπερδεμένα για τον Άρη, την ομάδα, τον κόσμο, τη διοίκηση μετά τον αγώνα της Τούμπας. Η ισοπαλία της Τούμπας  δεν ήταν νίκη και τρεις βαθμοί. Από την άλλη η ομάδα πάλεψε και αν ο Σιδηρόπουλος μοίραζε το… καρπούζι στη μέση, τότε θα μιλούσαμε για μια ακόμη νίκη επί του ΠΑΟΚ.

Την ίδια ώρα, ο τραυματισμός, δυο παικτών που ήταν σε ανοδική πορεία, όπως είναι οι Καστίγιο, Γιαννιώτας προκάλεσε τον προβληματισμό. Είπαμε μπερδεμένα συναισθήματα και σκέψεις.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θανάσης Αθανασιάδης, πήγε μετά τον αγώνα στα αποδυτήρια της ομάδας για να συγχαρεί τους παίκτες για την προσπάθεια που έκαναν.

Τα λόγια που βγήκαν από τα χείλη του ήταν: «Κάνατε μεγάλη προσπάθεια, μέσα σε μια δύσκολη έδρα, κάτω από δύσκολες συνθήκες. Θα μπορούσατε να κερδίσετε. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα πετύχουμε το στόχο μας. Αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια…».

Αυτό ήταν το μήνυμα του προέδρου της ΠΑΕ στους παίκτες της ομάδας, παράλληλα με την υπόσχεση, ότι η προσπάθεια συνεχίζεται και σε διοικητικό επίπεδο. Τουλάχιστον σε αυτό το κομμάτι η διοίκηση έχει δεσμευτεί…

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com! 

To Top