Καινούριος μήνας, καινούριο ξεκίνημα και… μόνο νίκη με Κολοσσό! (PRESSARIS LIVE, 15:45)

Ο Οκτώβριος αποδείχθηκε… βαρυχειμωνιά για τον Άρη, που μέτρησε τέσσερις ήττες στο πρωτάθλημα και μία στο κύπελλο, χάνοντας τους δύο βασικούς περιφερειακούς παίκτες του. Σήμερα (15:45) καλείται απέναντι στον Κολοσσό να επιστρέψει στις νίκες, διότι πολύ απλά δεν υπάρχει άλλο περιθώριο για τέτοιου είδους απώλειες στο Παλέ.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Basket League οι κίτρινοι υποδέχονται τον Κολοσσό, μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια του κάνει «ζημιές» στη Θεσσαλονίκη.

Σήμερα παίζουν με την πλάτη στον τοίχο, διότι έχουν κάνει ήδη ένα άσχημο ξεκίνημα, κυρίως λόγω των ηττών από την Λάρισα και τον Ιωνικό, και αντιλαμβάνονται όλοι ότι πρέπει να αντιδράσουν, όχι απλά παίζοντας καλύτερα, αλλά παίζοντας για να κερδίσουν.

Με τον Παναθηναϊκό ο Άρης παρουσίασε καλό πρόσωπο επιθετικά για 25-26 λεπτά, αλλά βλέπει μέσα από παραμορφωτικό φακό όποιος μείνει μόνο σε αυτή την καλή εικόνα.

Οι κίτρινοι οφείλουν πρώτα και πάνω από όλα να παίξουν άμυνα, αν θέλουν να κερδίσουν μια ομάδα που κάνει ακριβώς τα… αντίθετα από αυτούς στο παρκέ. Ο Κολοσσός είναι μια καλή αθλητική ομάδα, που στηρίζεται πολύ στο περιφερειακό σουτ. Ο Άρης είναι μια ομάδα που στηρίζεται στο ποστ παιχνίδι και όχι στην αθλητικότητα.

Μπορεί να «ματσάρουν» οι παίκτες του Σούλη Μαρκόπουλου αυτά τα στοιχεία μέσα από την αμυντική λειτουργία τους; Θα έχουν τύχη στον αγώνα.

Σε διαφορετική περίπτωση θα προκύψουν (και πάλι) πολλά προβλήματα στο παρκέ, τα οποία ευχής έργο είναι να μειώσει με την παρουσία του ο Τζέιλεν Μόρις, που επιστρέφει στην δράση.

Χρειάζεται ωστόσο ομαδική προσπάθεια στα… μετόπισθεν για να μπουν οι βάσεις για το δεύτερο ροζ φύλλο αγώνα.

To Top