ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παίζει, κερδίζει… συνεχίζει! Αποστολή Άρη στη Νέα Σμύρνη με μόνο στόχο το διπλό! (PRESSARIS LIVE, 19:30)

Άλλο αποτέλεσμα πέρα από την σημερινή (PRESSARIS, 19:30, Novasports2) νίκη του Άρη επί του ουραγού Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη για την 9η αγωνιστική της Super League 1 δεν υπάρχει!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν ως στόχο το “τρία στα τρία” με τον Μίχαελ Ένινγκ στον πάγκο, προκειμένου να μπουν στην 6άδα της βαθμολογίας και να βρεθούν σε απόσταση βολής από την 5η θέση. Μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρώνει 11 βαθμούς και είναι στο -3 από την 5άδα, ενώ ο Πανιώνιος είναι ακόμα σε… αρνητικό πρόσημο, καθώς ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -6, όντας τώρα στο -2.

Ο Γερμανός προπονητής του Άρη δεν έχει να διαχειριστεί προβλήματα της τελευταίας στιγμής, καθώς ο Γιώργος Δεληζήσης που αντιμετώπισε ένα πρόβλημα μεσοβδόμαδα, είναι κανονικά στην διάθεσή του.

Η αποστολή του Άρη: Ehmann, Τσιλιγγίρης, Fran Velez, Rose, Sundgren, Korhut, Larsson, Matilla, Diguiny, Bruno Gama, Mancini, Lucas Sasha, Abou Ba, Tonso, Ideye, Duarte, Δεληζήσης, Φετφατζίδης.

Ο Βαγγέλης Μανούχος ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει τον αγώνα του Άρη στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο. Ο διαιτητής από τον σύνδεσμο Αργολίδας που είχε σφυρίξει και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ βρίσκεται και πάλι στον δρόμο του Άρη, με την ελπίδα πως αυτή τη φορά δεν θα… κλείσει τα μάτια σε πεντακάθαρο πέναλτι υπέρ των “κιτρινόμαυρων”, όπως έκανε κόντρα στους Κρητικούς.

Βοηθοί του θα είναι οι Ηλίας Αλεξέας (Μεσσηνίας) και Αντώνης Σινιοράκης (Χανίων), τέταρτος ορίστηκε Θανάσης Σέζος (Κιλκίς).

Διαιτητής VAR θα είναι ο Μανώλης Σκουλάς (Θεσσαλίας) και AVAR ο Παντελής Σπυρόπουλος (Ανατολικής Αττικής).

Παρατηρήτης του αγώνα θα είναι ο Γιάννης Τοπούζης (Τρικάλων).

To Top