Και για να μην… ξεχνιόμαστε (χρονιάρες μέρες): Show me the money!

Ο Άρης βαδίζει σε μια ακόμη γενική συνέλευση αυτή της 18ης Μαΐου, μετά τα όσα έγιναν ή δεν έγιναν στις 27 Απριλίου. Ήδη ειπώθηκαν πολλά, κυκλοφορούν κια κυκλοφόρησαν περισσότερα, επενδυτές προ των πυλών προαναγγέλθηκαν, ενώ όπως γράφαμε και την άλλη φορά: εκατομμύρια ευρώ «πάνε κι έρχονται» στην αυλή του κιτρινόμαυρου συλλόγου!

Ένα θέμα καυτό είναι φυσικά ο οικονομικός έλεγχος, τα αποτελέσματα του οποίου δεν είδαν το φως της δημοσιότητας ακόμα, ενώ έχουν περάσει αρκετοί μήνες. Ένα επίσης σημαντικό θέμα είναι η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, η οποία εκκρεμεί, γιατί ακόμα δεν έχει δημοσιευθεί.

Εφόσον ανοίξει η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου όλα αυτά τα σενάρια, οι φημολογίες, τα “παχιά λόγια” θα πρέπει να γίνουν πράξεις και να δει τελικά και ο κόσμος του Άρη ποιος λέει αλήθεια, ποιος όχι και φυσικά να δει τις προθέσεις του καθενός.

Αυτά καταγράφηκαν από το PRESSARIS και πριν την γενική συνέλευση της 27ης Απριλίου, αυτά επαναλαμβάνουμε και τώρα, χρονιάρες μέρες, πριν την Ανάσταση του Κυρίου.

Άλλωστε όποιος θέλει να επενδύσει στον Άρη είναι πολύ απλό. Καταθέτει τα χρήματά του στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και γίνεται μεγαλομέτοχος. Μέχρι τότε οι δύο παροιμίες που λέγαμε ισχύουν, αυτές δεν έχουν ημερομηνία λήξης:

“Τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι»

Και για όσους δεν καταλαβαίνουν ελληνικά, υπάρχει μία και στα αγγλικά:

«Show me the money»

 

 

To Top