Ορίστε και η μετάφραση από την… τρέλα των Αράβων για τον κόσμο του Άρη!

Το θέμα που δημοσίευσε χθες το PRESSARIS με την παρουσίαση του κόσμου του Άρη μέσα από το αραβικό κανάλι El Malab κατά την διάρκεια του αγώνα με την Μπόκα έκανε εντύπωση. Μάλιστα, μας εστάλησαν τελικώς και μεταφράσεις! Ορίστε τι λένε – στο περίπου – οι Άραβες!

Γράψε GALIS και στείλε στο 54911 για να βρεθείς στην γιορτή του Νίκου Γκάλη

Καταρχήν λάβαμε ένα μήνυμα στην σελίδα του PRESSARIS στο facebook από έναν Μαροκινό φίλαθλο του Άρη! Λέγεται Χεϊθάμ Ελ Γκαλούσι και βοήθησε στη μετάφραση! “Αυτό το βίντεο μας το έστειλε ένας τηλεθεατής της εκπομπής και δείχνει κάποιους από τους καλύτερους οπαδούς του κόσμου, στο ματς με την Μπόκα Τζούνιορς! Είναι από τις πιο τρελές στιγμές που έχει δει ποτέ μου”, είπε ο ένας εκ των δύο παρουσιαστών.

Βοήθεια στη μετάγραφή πήραμε και από τον Σταύρο Σουράβλα, ο οποίος ζει στην Σαουδική Αραβία! Όπως μας έγραψε, σύμφωνα με έναν φοιτητή του οι παρουσιαστές λένε στην αρχή “ας δούμε το βίντεο που το επέλεξε το κοινό μας, ένα βίντεο με Έλληνες οπαδούς, μοναδικούς οπαδούς, πραγματικά μοναδικούς…” και στο τέλος “σαν σφηνάκια (λόγω της ρίψης νερού)… Όμορφα… Έκαναν το γήπεδο πεδίο βολής”.

Ευχαριστούμε πολύ τους δύο φίλους και αναγνώστες του PRESSARIS.

 

To Top