slideshow-3

Και δεύτερη αγωγή αστυνομικού προ των πυλών κατά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ!

Η αγωγή αστυνομικού κατά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τραυματισμό από επεισόδια των οπαδών του, τα οποία έγιναν… αόρατα μια και “κουκουλώθηκαν”, στο παιχνίδι με τον Άρη τον Σεπτέμβριο του 2018 ήταν όπως φαίνεται μόνο η αρχή.

Ο κύκλος του αίματος δεν μπορεί να καλυφθεί ούτε από τις… αόρατες εκθέσεις, είτε από την “ομερτά” που επικράτησε στην Θεσσαλονίκη. Ήδη η πρώτη αγωγή είναι γεγονός, με την οποία ο ενάγων αστυνομικός, τραυματίστηκε από βόμβα μολότοφ που εξερράγη πάνω του, κατά τη διάρκεια επεισοδίων που σημειώθηκαν έξω από τις θύρες 7-8 της Τούμπας, πριν την έναρξη ποδοσφαιρικού αγώνα με τον Άρη ο οποίος διεξήχθη για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος 2018-2019 (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Ζητάει από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να του καταβάλει το χρηματικό ποσό 28.342 ευρώ για ηθική βλάβη, απώλεια εισοδήματος, ιατρικές κι άλλες δαπάνες, την στιγμή που μέσα στην αγωγή αναφέρονται σημεία και τέρατα! “Το περιστατικό σημειώθηκε, το απόγευμα της 26ης Σεπτεμβρίου 2018, στη συμβολή των οδών Μικράς Ασίας και Ματάλων, όπου ήταν παραταγμένες διμοιρίες των ΜΑΤ συμμετέχοντας σε μέτρα ασφαλείας για την ομαλή προσέλευση των ομάδων και του φίλαθλου κοινού. Οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας επιτέθηκαν αιφνιδιαστικά στις αστυνομικές δυνάμεις εκσφενδονίζοντας κάθε λογής αντικείμενα (πέτρες, γυάλινα μπουκάλια, σιδερικά, σιδερολοστοί, κέρματα, κλειδιά, φωτοβολίδες, βεγγαλικά, καθίσματα κ.α.)”, όπως αναφέρεται στην αγωγή.

Την ίδια ώρα, υπάρχουν καλά πληροφορημένες πηγές που αναφέρουν ότι υπάρχει και δεύτερος αστυνομικός που προχώρησε σε αγωγή σε βάρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, πάλι για τραυματισμό, πάλι έξω από την Τούμπα!

Αξίζει να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με το δικαστικό ρεπορτάζ, σε παρόμοια υπόθεση στο παρελθόν σε βάρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, το δικαστήριο έκρινε υπέρ της αγωγής του αστυνομικού που τραυματίστηκε και επιδίκασε το ποσό που ζητούσε.

To Top