Και επίσημα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Σόλσκιερ

Αφού… φρόντισε να κάνει τα αποκαλυπτήρια κάποιες νωρίτερα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε και επίσημα γνωστό ότι ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ θα αναλάβει προσωρινά το πόστο του προπονητή, αντί του Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο 45χρονος Νορβηγός, ο οποίος μέχρι πρότινος καθόταν στον πάγκο της Μόλντε την οποία οδήγησε στην κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων, συμφώνησε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία, με βοηθό του τον Μάικ Φίλαν και τους Κάρικ και ΜακΚένα να πλαισιώνουν το επιτελείο του.

Στο παρελθόν είχε από την τεχνική ηγεσία της Κάρντιφ, αλλά η εποχή του θεωρήθηκε αποτυχημένη, καθώς έκατσε στον πάγκο από τον Ιανουάριο του 2014 μέχρι τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς.

Κατά σύμπτωση, κόντρα στην Κάρντιφ θα κάνει το ντεμπούτο στην τεχνική ηγεσία της Γιουνάιτεντ. Οι δύο ομάδες κοντράρονται το Σάββατο (22/12, 22:00) στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Premier League.

Ο Σόλσκιερ φόρεσε για 11 χρόνια της φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1996-2007), ενώ ως ποδοσφαιριστής φόρεσε τη φανέλα και της Μόλντε. Έχει… προπονητική ιδέα από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς από το 2008 έως το 2011 καθοδήγησε τις ρεζέρβες της ομάδας.

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι στην καρδιά μου και είναι εκπληκτικό που επέστρεψα για να δουλέψω ως προπονητής», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σόλσκιερ, που αναλαμβάνει προσωρινά, μέχρι να βρεθεί η μόνιμη διάδοχη λύση. Εκτός κι αν επιβεβαιωθεί στο τέλος της σεζόν ότι.. ουδέν μονιμότερο του προσωρινού.

To Top