ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με αποστολή… πρωταθλήματος στο Ηράκλειο για να “σφραγίσει” το εισιτήριο ο Άρης

Oλοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία του Άρη για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Εργοτέλη, καθώς το απόγευμα η αποστολή αναχωρεί για το Ηράκλειο. Ο Σάββας Παντελίδης αναγνωρίζοντας την κρισιμότητα του αγώνα, πήρε μαζί του, όλους τους διαθέσιμους βασικούς του ποδοσφαιριστές.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο Στάδιο (20/12, 17:15), στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων (4ος όμιλος) του Κυπέλλου Ελλάδας (3η Αγωνιστική).

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Σάββας Παντελίδης, ανακοίνωσε την αποστολή (το απόγευμα θα πετάξει για το Ηράκλειο), η οποία αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής:

Αναγνωστόπουλος, Καντιμοίρης Mateo Garcia, Bruno Gama, Fran Velez, Diguiny, Martinez, Basha, Younes, Matilla, Mavraj, Menendez, Σιώπης, Δεληζήσης, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Καλλίδης, Μπαγκαλιάνης”.

Εκτός αποστολής έμειναν ο τιμωρημένος, Χουλιάν Κουέστα (αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα στο πρωτάθλημα) και οι τραυματίες, Δημήτρης Διαμαντόπουλος και Ούγκο Σόουζα. Επίσης εκτός επίσης, ο Νικολάς Κολάσο, ο Θωμάς Ναζλίδης και ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης.

 

To Top