Και Μαρίνος Ουζουνίδης στην λίστα!

Η αναζήτηση προπονητή στον Άρη μετά την αποχώρηση του Μάκη Κατσαβάκη είναι δεδομένη. Οι κίτρινοι έχουν από τη μια ένα μικρό χρονικό πλεονέκτημα, λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν καιρό για… χάσιμο.

Η προπονητολογία ξεκίνησε το αμέσως επόμενο λεπτό της δήλωσης παραίτησης του Μάκη Κατσαβάκη. Το δίδυμο Γιάννη Αναστασίου, Δημήτρη Μπουγιουκλή, με τεχνικό διευθυντή τον Νίκο Νταμπίζα ήταν το πρώτο σενάριο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αναστασίου είναι διστακτικός στο να αναλάβει το κιτρινόμαυρο τιμόνι…

Ακολούθησε έντονη φημολογία για τον Πορτογάλο Ζόρζε Κόστα, ο οποίος όμως είναι ακριβός, σε μια πολύ δύσκολη εποχή για τους κίτρινους.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες του PRESSARIS προέκυψε και νέο όνομα στην κιτρινόμαυρη λίστα, των υποψήφιων για τον πάγκο του Άρη. Πρόκειται για τον Μαρίνο Ουζουνίδη! Ο 44χρονος προπονητής τον Μάιο του 2011 ανέλαβε την Ξάνθη. Στον πάγκο της θρακικής ομάδας έκατσε μέχρι πρόσφατα καθώς παραιτήθηκε μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ με 0-3 την 4η αγωνιστική, δηλώντας ότι: “Επειδή αγαπάω αυτή την ομάδα, με την παραίτησή μου, είναι ότι καλύτερο μπορώ να κάνω αυτή τη στιγμή”.

Η περίπτωση του Ουζουνίδη απασχολεί και αυτή τους κίτρινους, οι οποίοι ζυγίζουν όλα τα δεδομένα πριν πάρουν τις οριστικές τους αποφάσεις.

To Top