ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Και νέο δημοσίευμα για το deal Καρυπίδη-Market In

Θέμα ωρών είναι η επίσημη ανακοίνωση της εμπορικής συνεργασίας μεταξύ της Market In με τον δεύτερο μεγαλύτερο τοπικό παίκτη στην Βόρειο Ελλάδα, την αλυσίδα Αρβανιτίδης η οποία ελέγχεται πλέον μετοχικά από τους αδελφούς Καρυπίδη που έχουν εμπλακεί και στο χώρο του ποδοσφαίρου μέσω του Άρη. 

Αυτά αναφέρει το νέο δημοσίευμα που αφορά το επιχειρηματικό deal του επικεφαλής του ποδοσφαιρικού Άρη.

Διαβάστε τι αναφέρει το news247.gr:

“H αλυσίδα Αρβανιτίδης η οποία είχε προχωρήσει σε συμφωνία διαχείρισης πριν από δύο χρόνια στην Carrefour Μαρινόπουλος (σ.σ. αρκετά καταστήματα της φέρουν την ταμπέλα Carrefour Express) διέκοψε την συνεργασία αυτή τον περασμένο Φεβρουάριο με αποτέλεσμα η ήδη κακή εικόνα που παρουσίαζαν τα καταστήματα από πλευρά τροφοδοσίας να χειροτερέψει. Το πρόβλημα αυτό φαίνεται να λύνεται από την Δευτέρα οπότε, σύμφωνα και με τις πληροφορίες του news247, θα τεθεί σε εφαρμογή η εμπορική συνεργασία με την Market In.

Το επόμενο πρόβλημα για την διοίκηση Καρυπίδη είναι αυτό των εργαζομένων καθώς στους περισσότερους οφείλονται δεδουλευμένα 4 μηνών. Οι τελευταίοι προχώρησαν την Πέμπτη σε 24ώρη απεργία – μια από τις πολλές που πραγματοποίησαν το τελευταίο διάστημα- απαιτώντας από την διοίκηση την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων τους. Η βορειοελλαδίτικη αλυσίδα, η δεύτερη μεγαλύτερη σε παρουσία πίσω από την Μασούτης, αριθμεί πάνω από 130 καταστήματα κυρίως στην Δυτική Μακεδονία και την Θεσσαλονίκη.

Η Market In, η οποία ελέγχεται από την οικογένεια Ράμμου, έχει παρουσία κυρίως στην Αθήνα καθώς και στην Δυτική Ελλάδα. Οι ιδιοκτήτες της έχουν μεγάλη πείρα στον χώρο του λιανεμπορίου καθώς ήταν ιδιοκτήτες της Tresko, στην εξαγορά της οποίας οφείλει την γιγάντωση της η Μαρινόπουλος. Σήμερα πέρα από το σήμα Market In αναπτύσσει και τις αλυσίδες Daily’s και Economy με τον συνολικό αριθμό καταστημάτων να ξεπερνούν τα 130″.

To Top